Megérkezett a Comity, az első videóalapú, employer branding fókuszú karrieroldal és állásportál!
A Comity a többéves employer branding tapasztalattal rendelkező Morselli ügynökség állásportálja, ahol a cégek elsősorban vizuális fókusszal mutathatják be magukat. Ez a fajta pozíció és cégbemutatás nemcsak a vállalatok számára egyedülálló lehetőség a megkülönböztetésre és erősségeik bemutatására, hanem a jelöltek tartalomfogyasztási szokásaihoz is igazodik.
TÁMOGATOTT TARTALOM

Közelebb hozni a munkáltatókat a jelöltekhez

A vállalatok egyik legnagyobb kihívása, hogy felhívják az álláskeresők figyelmét az általuk kínált lehetőségekre. A sikeres felvétel érdekében az ajánlatukat és az álláshirdetéseiket egyedivé kell tenniük, hogy megkülönböztessék magukat az állásportálokon elérhető hirdetésektől és elérjék a potenciális jelölteket. Az elmúlt évek tapasztalata alapján a figyelemfelkeltésre és a megkülönböztetésre az egyik legjobb módszer, ha a vállalatok a szöveges leírás mellé, vagy helyett egyedi információkat, képeket, videókat osztanak meg a céggel, pozícióval, juttatásokkal kapcsolatban.

A Comity fejlesztésénél az volt a szempont, hogy a gyorsan fogyasztható médiatartalmak legyenek hangsúlyosak a szöveges tartalom helyett és minden olyan információ megjelenjen a cégprofil oldalakon, valamint az álláskártyákon, ami az álláskeresőket érdekli, ezáltal több releváns jelölt figyelmét kelti fel a cég és az általa kínált pozíció.

A Comity célja, hogy az álláskeresők szemszögéből, transzparensen mutassa be a cégeket, ezért a felület elnevezése is a célkitűzésre utal. A cég és közösség angol mixéből (company+community) született meg a Comity.

Toborzás és egyediség

A Comity egyszerre funkcionál karrieroldalként és állásportálként, miközben megmutatja a cég munkáltatói márkáját és élményt nyújt a jelölteknek.

Előnye a hagyományos állásportálokkal szemben, hogy az álláskártyák mellett egy saját, komplex karrieroldalt kap minden cég. Az oldalra a Comity csapata tölti fel a tartalmakat, így gyorsan és készen kapják kézhez a cégek a felületet, ahol átfogóan, hatékonyan és interaktívan mutathatják be magukat és az általuk kínált lehetőségeket:

Céges bemutatkozó, videók, képek, munkavállalói vélemények, események, jelentkezési folyamat, karrierút, juttatások, céges előnyök és nyitott pozíciók.

A felület minden digitális eszközön elérhető, gyorsan és könnyen kezelhető.

Álláshirdetés feladás ingyenes cégoldal létrehozással és ajándék Facebook hirdetéssel a Comityn:
[email protected]

Maximális jelöltélmény

A Morselli hisz abban, hogy a releváns jelöltek megtalálása a valós igényeikre történő reflektálással, pontos üzenetek célba juttatásával kezdődik. A figyelemfelkeltéstől az elköteleződésig tartó komplex folyamat minden lépése átgondolt stratégiai szemléletmódot kíván, amihez első lépésként a toborzást és jelöltélményt szeretné támogatni egy hatékony és jól strukturált videóalapú állásportállal, a Comity-vel.

Tudj meg többet a Comity Digitális jelöltélmény eseményén! (x)