hero
hrpwr.hu 2021. június 16. 13:50
HRKOMM Award: ötödik alkalommal is elstartolt a szakma versenye!
Idén ismét meghirdettük nagy sikerű, a HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyet mint minden évben, most is felfrissítettünk.

A HRKOMM Awardon a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakembereinek, illetve ilyen tevékenységeket végző szervezetek, ügynökségek legjobban sikerült munkáit várjuk.

Amit a járványhelyzetből tanultunk különdíj

Tavaly létrehoztunk egy új kategóriát A járványhelyzetre adott HR-kommunikációs válasz címmel, most pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen hosszú távú pozitív hatásai voltak a járványhelyzettel kapcsolatos intézkedéseknek. Idei újdonságunk ennek megfelelően az Amit a járványhelyzetből tanultunk különdíj kategória, melynek keretében olyan kezdeményezéseket, problémamegoldásokat, illetve aktivitásokat keresünk, amelyeket bár a COVID-helyzet hívott életre, mégis profitált belőlük a szervezet, és emiatt érdemes folytatni őket. Fontos, hogy nem egyszeri intézkedésekről van szó, hanem olyan kezdeményezésekről, melyek azóta is működnek, és a jövőben is megmaradnak, mert hasznosnak találta őket a közösség. Bővebben itt olvashatsz a megújult kategóriákról.

A HRKOMM AWARD szervezőjének, a HRPWR.hu és az Üzlet és Pszichológia kiadójának, a PPH Mediának célja bemutatni a HR-szakma stratégiai jelentőségét, és megismertetni a szakmával a legérdekesebb, leghatékonyabb, legvagányabb megoldásokat, amikből mások is inspirálódhatnak, ezzel is évről évre emelve a HR-kommunikációs megoldások színvonalát. A HRKOMM Awardon a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat szeretnénk díjazni, a versenyre a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló kommunikációs megoldások nevezését várjuk.

Pályázni a 2020. július 1. és 2021. június 30. közötti időszakban, Magyarországon debütált HR-megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival.

A HRKOMM Award nyertesei (arany, ezüst, bronz) és finalistái pontszerzők az Apex PR Toplistán, az Amit a járványhelyzetből tanultunk kategória különdíjasai azonban nem.

A versenyre tavaly rekordmennyiségű, közel 150 nevezés érkezett, a legnagyobb cégektől a legkisebbekig kaptunk izgalmas anyagokat, reméljük idén is hasonlóan nagy kihívásnak ígérkezik a zsűrizés.

A verseny részletei itt olvashatók, jelentkezni pedig itt lehet.

A verseny menete

Normál nevezési határidő: 2021. augusztus 19.

Végső nevezési határidő: 2021. augusztus 27.

Zsűrizés és díjátadó: szeptember

További információ a nevezésről itt.