Utolsó esély: már csak péntek éjfélig tudtok nevezni a HRKOMM Awardra!
Már csak pár nap, és lezárul a HRKOMM Award nevezési határideje. A versenyt idén ötödik alkalommal rendezzük meg, és a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakembereinek, illetve ilyen tevékenységeket végző szervezetek, ügynökségek legjobban sikerült munkáit várjuk pályázat formájában. Minden évben megújítjuk a zsűritagok listáját is, idén az új tagokhoz csatlakozott Gigler Anita, a Rossmann Magyarország HR vezetője; Simon-Göröcs Lili Melinda, a Profession.hu HR igazgatója és Takács István, a Vodafone Magyarország Employer Branding és belső kommunikációs vezetője.

Idén is több kategóriában várjuk a legjobb HR – és kommunikációs pályázatokat. Létrehoztunk egy új kategóriát is: az Amit a járványhelyzetből tanultunk különdíj kategóriát, melynek keretében olyan kezdeményezéseket, problémamegoldásokat, illetve aktivitásokat keresünk, amelyeket bár a COVID-helyzet hívott életre, mégis profitált belőlük a szervezet, és emiatt érdemes folytatni őket. Fontos, hogy nem egyszeri intézkedésekről van szó, hanem olyan kezdeményezésekről, melyek azóta is működnek, és a jövőben is megmaradnak, mert hasznosnak találta őket a közösség.

A többi kategóriáról itt olvashatsz bővebben.

Kibővült és megújult zsűritagok

Minden évben törekszünk arra, hogy megújítsuk a zsűritagok listáját. Íme az aktuális szakértői lista, akik a pályázatokat bírálni fogják:

Balaton Anita, ügyvezető, partner, FleishmanHillard Café
Gábor Fanni, főszerkesztő, Üzlet és Pszichológia, HRPWR.HU
Gigler Anita, HR vezető, Employer Branding, CSR, Rossmann Magyarország
Horváth Ádám, Chief Sparkle Offizzer, Elnökségi tag (Európai Employer Branding Szövetség), Brandfizz
Horváth Sándor Farkas, HR igazgató, Decathlon Magyarország
Kreiter Éva, HR igazgató, Dreher Sörgyárak
Márton Katalin, HR vezető, Praktiker
Simon-Göröcs Lili Melinda, HR igazgató, pszichológus, közgazdász, Profession.hu

Takács István, Employer Branding & Internal Comms Lead, Vodafone Magyarország

Az online zsűritagok pedig, akik az előszűrésben kapnak szerepet:

Czagler Zsuzsa, ügyvezető, Motivational Maps Business Practitioner and Trainer, VIP Coaching Center
Farkas Tünde, közvetítési üzletágvezető, Pannon-Work Zrt.
Kaczúr László, partner, Lumina Learning Hungary

Pályázni a 2020. július 1. és 2021. június 30. közötti időszakban, Magyarországon debütált HR-megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival.

Ne késlekedj, jelentkezz minél hamarabb!