hero
Te vajon hol állsz a sokszínűség és az elfogadás terén? Most kiderítheted!
Itthon egyedülálló kezdeményezést indított a Nyitottak vagyunk szervezet, az OPEN Survey országos felmérést, amin keresztül idén először mérettethetik meg magukat a hazai munkaadók. A szervezet azért indította az OPEN Survey-t, hogy a munkaadók jobban megértsék hol tartanak a sokszínűség és elfogadás terén megtett úton. A felmérés kifejlesztésében több mint 8 év tapasztalatára támaszkodtak, mialatt több mint 100 szervezettel és több tucat multinacionális céggel dolgoztak együtt. 

Az OPEN Survey felmérés részletes megértést nyújt arról, miként értékelik a dolgozók a sokszínűség és elfogadás helyzetét a munkahelyen, felteszi a munkáltatókat a nyitottságot támogató szervezetek hazai térképére, illetve értékeli a munkahelyek erőfeszítéseit különböző szintű elismerésekkel és további akciótervekkel. A helyileg kifejlesztett felmérés azért is releváns, mivel segít abban, hogy a munkaadók megértsék milyen sokszínűséggel és elfogadással kapcsolatos kihívásokkal néznek szembe a munkahelyen.  

A felmérésben 100 személynél többet foglalkoztató szervezetek vesznek részt az ország egész területén. Az így nyert adatokat a Nyitottak vagyunk és partnere, a Gemius Magyarország, kontextusba is helyezi, és benchmarkot állít fel az országos átlaghoz és más munkaadókhoz képest. A felmérés kitöltése teljes mértékben anonim, így a munkáltatók teljes körű betekintést nyerhetnek az alkalmazottak tapasztalataiba a sokszínűség és elfogadás terén. Az így nyert adatok segíthetnek azonosítani a fejlesztendő területeket, pozitívan befolyásolják a döntéshozói folyamatokat, illetve évről évre nyomon követhető a fejlődés.  

A Nyitottak vagyunk szakemberei szerint azért is fontos egy ilyen szintű országos felmérés, mivel ez olyan kézzelfogható adatokkal támogathatja a munkáltatókat, amelyek hozzájárulhatnak a boldogabb és sikeresebb munkahelyek kialakításához. 

Jelentkezni itt lehet: https://nyitottakvagyunk.hu/hu/open-survey/

(x)