hero
Mi a dinamikus vállalati fejlődés titka bizonytalan időkben?
A koronavírus komoly áldozatokat követel a cégektől, hiszen egy bizonytalan világgazdasági helyzetben kell harcolni a túlélésért. Kérdés, hogy egy vezető miként tudja megelőzni a nemkívánt intézkedéseket – például a nagyobb leépítéseket - és hogyan növelheti pozitív megítélését kollégái is ügyfelei körében egyaránt?
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

Erre és ehhez hasonló kérdésekre válaszol Varga Krisztián, az AVIAN Mobilszűrés koronavírus-szűrőhálózat vezetője!

Túl vagyunk már a koronavírus első, második és harmadik hullámán, ami azt hozta magával, hogy megtanultunk együtt élni a vírussal. Szükség van még mindig az ilyen szintű elővigyázatosságra, mint a folyamatos munkahelyi szűrővizsgálat? 

- A struccpolitika nem kifizetődő! Bár az évek óta tartó megpróbáltatások sokakat arra ösztönözhetnek, hogy inkább tudomást se vegyenek a járványról, ez a hozzáállás azonban komoly károkat okozhat! A vírusfertőzés kapcsán számos vállalat érezhette a saját bőrén az egyidőben történő nagy létszámú munkaerő kiesést és a termelékenység visszaesését.

Egészségmegőrzés egyenlő termelékenységmegőrzés! 

Az egészségmegőrzés nem csupán egyéni, de vállalati érdek is! A Mobilszűrés céges partnerei a legnehezebb időkben is naprakész információkat és szűrési protokolljavaslatot kaptak. Ezzel pedig 

egy folyamatos védőháló biztonságát élvezhették ebben a nehéz élethelyzetben. 

Próbálunk minden partnerünket arra ösztönözni, hogy figyeljenek oda munkavállalóik egészségére, ezért is hoztuk létre „Egészségtudatos munkahely” pecsétünket, amit a rendszeresen szolgáltatásainkat igénybe vevő vállalatoknak adunk. Tapasztalataink alapján az ügyfeleknek fontos a biztonság, ami képes kialakítani a bizalmat és elköteleződést partnereink iránt!

2021-ben már a háziorvostól kezdve, a parkolókon át, szinte bárhol tudjuk teszteltetni magunkat. Mivel tud többet nyújtani a Mobilszűrés?

  • Azt eddig is tudtuk, hogyha nagy a baj, gyorsan kell a segítség, minden óra számít. A Mobilszűrés iránti igényt azonban a világjárvány fogalmazta meg. Nem kell többé váróteremben rostokolni hosszú órákat, és nem kell félni a lehetséges fertőzésveszélytől sem. Egyetlen telefonhívással igényelhető, a páciensnek megfelelő időpontban, az otthona, vagy a vállalat falain belül.

Ma már nem a Mobilszűrés az egyetlen cég, ami helyszíni kiszállással végzi a vizsgálatokat, viszont abban egyedinek tartjuk magunkat, hogy mi a kapcsolatfelvételtől kezdve végig kísérjük ügyfeleinket ezen az „úton” és nem engedjük el a kezüket a leletkiadás után sem. Egy olyan iparágban dolgozunk, ahol a profizmusmellett a megbízhatóság is nagy szerepet játszik, ezért csak olyan ápolókat foglalkoztatunk, akikre mi is bátran rábíznánk magunkat! 

Hogyan kell elképzelni a vállalat falain belüli szűrést?

  • A kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálaton keresztül történik, de céges szűrés esetén érdemes célzottan felkeresni partnerkapcsolatokért felelős kollégánkat. A szűrések előre egyeztetett időpontban történnek, amiket ápolóink rutinos gyorsasággal végeznek el így 

akár 500 kollégával is megoldható a két órán belüli mintavétel. Mindezt pedig a vállalat falain belül, kiszállással tesszük. 

A rendszeres szűrések időveszteség nélkül, könnyedén beépíthetővé válnak a vállalat hétköznapjaiba. A magánegészségügyben fontos a rugalmasság, ami a Mobilszűrésnél még kiegészül a személyre szabottsággal és empátiával: mindig alkalmazkodunk partnereink egyedi igényeihez!

Partnerkapcsolat:

Császár Dániel, Marketing és Üzletfejlesztési Igazgató

Telefonszám: +36 30 278 2770

E-mail: [email protected] 

(x)