hero
Megújult a hrpwr.hu!
Kedves Olvasóink! Örömmel tudatjuk veletek, hogy megszokott szakmai tartalmaink új köntösbe bújtak – üdvözlünk Titeket megújult honlapunkon!

Új rovatok, megszokott minőségű tartalmak

Megújult honlapunkon továbbra is megtalálhatjátok az aktuális munkaerőpiaci híreket, fejleményeket az Aktuális rovat alatt (a bal felső sarokból lenyitva), ezenkívül interjúkat, eseményajánlókat is olvashattok időről-időre. Munka+pszichológia rovatunk alatt olyan pszichológiai cikkeket találtok, melyek hasznos tartalomként szolgálhatnak az önismeret és a tudatosság növeléséhez. Leadership rovatunkba kifejezetten a vezetőknek szóló cikkeket helyezzük el, a Szervezetfejlesztés rovatunkban pedig minden HR szakember és vezető találhat olyan cikkeket, melyek a szervezeti hatékonyságot és működést támogathatják.

Emellett az Üzlet és Pszichológia tartalmaiból is ízelítőt kaphattok, sőt, az oldal alján meg is tudjátok rendelni az éppen aktuális digitális számokat.

A legérdekesebb és legfontosabb tartalmainkat új kiemelt helyen is megtalálhatjátok a jövőben. Ha PR megjelenéssel kapcsolatos kérdéseitek vannak, Galambos Zsófia kolléganőnket tudjátok keresni.

A közelgő eseményeinket továbbra is a Rendezvények menüpont alatt tudjátok megnézni.

Ne felejtsétek elküldeni nekünk továbbra sem, ha van egy érdekes híretek, illetve iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hogy értesüljetek a legfrissebb híreinkről. 

Számunkra továbbra is fontos, hogy aktuális, érdekes és elgondolkodtató tartalmakkal tudjunk szolgálni. Az oldal szerkesztéséért és a szakmai tartalmakért továbbra is főszerkesztőnk, Gábor Fanni és szerkesztő-újságíróink, Novák Dóra és Sas Eszter Krisztina felelnek.

Kellemes és egyben hasznos időtöltést kívánunk megújult oldalunkon!