hero
A hagyományos tréning halott? Itt van az újgenerációs vezetőfejlesztés!
A hirtelen jött világjárvány a munkahelyek, cégek mindennapjait is alapjaiban változtatta meg. Ami előtte megszokott volt, azokat nem, vagy csak nehezen lehetett tovább vinni, és új megoldásokat kellett keresni a felmerülő új helyzetekre.
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

A cégek életében megnőtt a bizonytalansági tényező, nehéz volt tervezni és lekövetni a változásokat, változott a piac is, a stratégiát gyorsan hozzá kellett idomítani. Sok helyen home office-ba kényszerültek a munkatársak, ami elszigetelődéshez vezetett, a személyes kapcsolatok, találkozások ritkultak vagy megszűntek. Nehezedett az új munkaerő felvétele, betanítása és felkészítése az újonnan kialakult helyzetekre.

Nem maradt érintetlen a vállalati tréning, a tanulás és a vezetőképzés sem. 

A munkavállalók személyes tanulása, fejlődése háttérbe szorult az átrendeződő prioritások miatt, a képzés háttérbe szorulása főleg a vezetői rétegben okozott problémát. 

Cégvezetőként és HR-esként is fontos szem előtt tartani, hogy a kialakult helyzet és az átalakuló munkakörnyezet ellenére is hatékony fejlesztési formát válasszunk a vezetőknek. Olyat, ami tartós változást tud eszközölni, és ami garantálja, hogy a tanultak beépüljenek a mindennapi munkába, és a csapat érezze a pozitív vezetői változást.

Szinte elképzelhetetlen, hogy mi forog akkor kockán, amikor arról döntünk, hogy maradunk-e a bevált üzleti rutinok mellett, vagy megérezve a változás szelét, nyitunk az új megoldások felé, és rálépünk a változás útjára.

Forradalmi változás a vezetőfejlesztésben

Korábban a tréningek és képzések 75%-a személyesen zajlott, és csak 25%-a online, ez az arány a járvány hatására éppen az ellenkezőjére változott. 

Mára már talán kijelenthető, hogy a tréningek hagyományos, megszokott formája meghalt, és új, innovatív megoldásokra van szükség ezen a területen is.

A GamiDrive tréningsorozat egy olyan vezetőknek szóló online szoftver, ami mindent tud, amire egy változó világban, viharos körülmények között is nyerni akaró vezetőnek szüksége van, és amivel 90 nap alatt garantáltan eredményt ér el a használója.

A GamiDrive program egyik egyedülálló előnye az, hogy tényleg képes beindítani a vezetőkben a változás motorját. A szoftver több mint 200 vezetői kihívás elé állítja a fejlődni vágyó vezetőt, aki valós rizikó nélkül, játékos környezetben sajátíthatja el a mai kornak megfelelő, nyerő vezetői magatartást. Az egyszerű és hatékony GamiDrive használata nem is tanulás, hanem inkább élmény, ugyanis a résztvevő egy indián törzsfőnök bőrébe bújva, játékosan tanulhat a vezetésről. 

Miért az indiános mesetörténet a legjobb vezetőfejlesztői eszköz? Mert a vezető kiszakad a hétköznapokból, a játék során agyának kreatív részét használja, így felül tud emelkedni a napi rutinon, viszont a törzsfőnöki szerep nem áll túl messze a valós vezetői világtól. Az online program segítségével a helyes szokások tudatossá válnak és elmélyülnek, a begyakorolt megoldásokat a résztvevő az igazi helyzetekben is azonnal tudja majd alkalmazni, így válik a játék segítségével felkészült és tudatos vezetővé. 

GamiDrive: Magyarországon új, versenyelőnyt jelentő, online vezetőfejlesztési megoldás 

Amennyiben online, időben rugalmasan, gyakorlatias módon szeretnénk fejleszteni a vezetői ismereteket, ráadásul számít az ár-érték arány is, akkor a GamiDrive vezetőfejlesztési szoftver különösen jó választás lehet.

(x)