hero
5 inspiráló karrier insta oldal, amiket érdemes követned
Manapság már néhány perces kávészünetünkben vagy este az ágyban fekve is olvasgathatunk rövid, tömör, mégis inspiráló, elgondolkodtató posztokat munka-magánélet egyensúly, karrier, vezetés témában, köszönhetően az Instagramon megjelenő egyre kreatívabb, élvezetesebb tartalmaknak. Ezek a pszicho-edukációs, önfejlesztő vagy csak egyszerűen inspiráló üzenetek többé tehetik a mindennapjainkat, ezért összegyűjtöttünk számotokra 5 olyan oldalt, ami a mi saját Instagram feed-ünket is gazdagabbá, minőségibbé tette az elmúlt időben.

1. Adam Grant

Adam Grant amerikai szervezetpszichológus, többek között a Gondold újra! című könyv szerzője. Instagram oldalán napi szinten oszt meg tömör, elgondolkodtató és elvihető gondolatokat a munka-magánélet egyensúlyról, vezetésről, halogatásról, érzelmi intelligenciáról és minden olyan témáról, ami egy 21. századi munkavállaló számára érdekes lehet.

Forrás: https://www.instagram.com/p/CXoo1VbPuvF/

2. Simon Sinek

Simon Sinek vezetési tanácsadó, több bestseller könyv szerzője (pl. Találd meg a miérted! – Mi motivál minket és csapatunkat?, a Kezdj a miérttel! – Az inspiráló vezetés titka és A jó vezetők esznek utolsónak – Hogyan építsünk összetartó, lelkes és sikeres csapatot?). Szemléletformáló gondolatait az Instagram oldalán is érdemes követni.

Forrás: https://www.instagram.com/p/CUsU5uul6b4/

3. Liz and Mollie

Liz Fosslien író, vezetőfejlesztéssel foglalkozó szakember, akinek Instagram oldala tele van szemléletesebbnél szemléletesebb, kreatív, elgondolkodtató grafikákkal. Nagyszerűen megragad különféle hangulatokat, életeseményeket, karrier kérdéseket, úgyhogy mindenképpen érdemes követni!

Forrás: https://www.instagram.com/p/CVNoU77lccF/

4. The Brain Coach

A The Brain Coach egy amerikai pszichológus oldala, aki számos hasznos, önismeretet növelő, gyakorlatias pszichoedukációs posztot tesz közzé. Írásaiban foglalkozik stresszel, produktivitással, motivációval, kimerüléssel és még számos más, karrier terén is fontos és érdekes tartalommal.

Kép forrása és folytatás: https://www.instagram.com/p/CW3pTG_vIJ1/

5. Brené Brown

Brené Brown amerikai szerző, előadó, professzor, aki számos kutatást végzett sebezhetőség, bátorság, hitelesség, valamint a szégyen és az empátia témakörökben. Számos népszerű könyv írója (pl. Bátran a vadonban, Bátraké a boldogság, Bátraké az erő stb.). Instagram oldalán saját gondolatai mellett másoktól is oszt meg elgondolkodtató idézeteket.

Forrás: https://www.instagram.com/p/CUDi-Wspy7J/