hero
hrpwr.hu 2021. november 02. 15:00
110 millió euróval köszöni meg a munkatársainak a járvány alatti helytállásukat az IKEA
Az Ingka Csoport, az IKEA legnagyobb kiskereskedője bejelentette, hogy jutalomban részesíti minden egyes munkatársát, dolgozzon bármely részén is a világnak, és összesen 110 millió eurót oszt szét közöttük a Covid pandémia időszaka alatt nyújtott rendkívüli erőfeszítéseik elismeréseként.

„A pandémia legkorábbi szakaszától kezdve arra törekedtünk, hogy munkatársainkat professzionális módon támogassuk és törődjünk velük, értékeinkkel és emberközpontú hozzáállásunkkal összhangban; most pedig egy újabb lépést teszünk ugyanezen irány mentén” – mondta Ulrika Biesèrt, az IKEA Kiskereskedelem (Ingka Csoport) Emberek és Kultúra (személyzeti) vezetője.

„Büszke vagyok rá, hogy összességében több mint 153 millió forint értékű pénzügyi juttatásban részesíthetjük elkötelezett és odaadó munkatársainkat Magyarországon. Elismerjük az elmúlt évben végzett kemény munkát, különösen a pandémia során tapasztalt személyes kihívásokat tekintve. A világjárvány természetesen még mindig velünk van, mind a személyes életünkre, mind az üzleti tevékenységünkre hatással van, de úgy gondoljuk, hogy az egész üzletbe való folyamatos befektetéssel a működés és a kínálat terén is javíthatjuk a teljesítményünket, és ami a legfontosabb, lehetővé tehetjük, hogy továbbra is segítsünk az embereknek abban, hogy szebb otthoni mindennapokat élhessenek” – mondta el David McCabe, az IKEA regionális ügyvezetője és fenntarthatósági vezetője (magyar-cseh-szlovák régió).

A jutalom egy egyszeri elismerés, az Ingka Csoport érvényben lévő juttatási csomagjának elemei mellett. Ez pedig tartalmazza az éves „One IKEA” bónuszt, melynek alapját a vállalat és az adott egység teljesítménye jelenti, csakúgy, mint az egyszeri nyugdíjjárulékot, melyre a legalább öt éve alkalmazásban álló munkatársak jogosultak a vállalat „Tack” elnevezésű hűségprogramján keresztül.

A cikk eredetileg a Kreatív oldalán jelent meg.