Kumánia: izgalmas csapatépítő helyszín járvány idején is
A kisújszállási Kumánia - amely szállás, rendezvényhelyszín, fürdő és étterem egyszerre - kapacitásait és szolgáltatásait tekintve a járványhelyzet idején ideális helyszín a cégek számára. 
TÁMOGATOTT TARTALOM

A járványügyi veszélyhelyzetben a vállalkozások a csapatépítő tréningeket is lemondták, áthelyezték. A jelenlegi helyzetről beszélgetünk Zámbori Péterrel, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjével. Miért és mit érdemes tudni hazánk cégeinek a Kumániáról?

A járványügyi veszélyhelyzetben kiemelt fontosságúvá vált az, hogy a kisebb szálláshelyeket keresik a magánemberek és a vállalkozások is, utóbbiak akár egy csapatépítő tréningre is. A Kumánia nem pusztán egy nevében különleges komplexum az Alföld szívében, Kisújszálláson. Mindössze 30 szobás hotel, 5 különálló tóparti faház nyújt szálláslehetőséget wellness és gyógyászati központtal kiegészülve. Konferenciatermünkbe, rendezvénysátrunkba szervezhető bármilyen céges esemény, csapatépítő tréning. Utóbbi esetében nem csupán a helyszín biztosított nálunk, hanem csomagajánlattal állunk a cégek rendelkezésére, melyet minden esetben konkrétan, személyre szabottan készítünk el: egy kézben van a szállás, a rendezvényhelyszín, a fürdő, a vendéglátás és a programszervezés is. Így a vállalkozások HR munkatársainak csak egyetlen személlyel kell egyeztetnie!

 

Tehát a fürdőzés mellett más programot is biztosítanak?

Természetesen, csapatépítő esetében a trénertől/tréningtől kezdve a kiegészítő programok sorát tudjuk kínálni: Miratia játék – telefonos applikáció, bowlingozás (akár éjszakai hangulatban), pálinka kóstoló, airsoft játék, swat akadálypálya és természetesen a privát szaunaprogramok, éjszakai fürdőzés lehetősége is adott.

Mekkora szálláskapacitással rendelkeznek?

A Magyar Turizmus Minőségi Díjjal többször kitüntetett Hotel Kumánia 3 csillag superior besorolású, melyben 30 db 2 ágyas szoba található. Kempingünkben 5 db maximum 5 fő számára alkalmas összkomfortos faház áll vendégeink rendelkezésére. Konferencia termünk maximum 50 fő, míg májustól-szeptemberig rendezvénysátrunkban 120 főt tudunk fogadni.

Ha csupán a szándék van meg a cégek munkatársai részéről, már akkor is kereshetik Önöket, hogy ajánlatot kapjanak?

Igen. Több évtizedes rendezvényszervezői tapasztalattal várjuk a céges megkereséseket, amennyiben csapatépítőt, konferenciát, szakmai- vagy céges eseményt terveznek. A Kumánia munkatársai az igényekhez igazodva komplett csomaggal, szakmai alázattal és nagy szeretettel várják visszatérő és leendő vendégeit.

 

Bővebb információ: Majláth Emese, ügyfélkapcsolati vezető

[email protected] vagy +3630-533-1435

(x)