hero
Inspiráló környezet és vibráló színek várnak Budapest legújabb közösségi irodájában
A HubHub Agora egy vagány, kreatív és inspiráló környezetet kínál a bérlőknek, igazi közösséget teremt, ahol a startupok, kis-és nagyvállalatok, helyi szervezetek és innovatív vállalkozók valóban gyümölcsöző partnerségeket alakíthatnak ki.

A HB Reavis fejlesztésében épülő Agora Budapest az egyik legjelentősebb város- és üzletközpont-beruházás a főváros legnépszerűbb irodafolyosóján, a Váci úton. Zöld, innovatív, közösségteremtő rugalmas terek, ahol magas esztétikai minőségben kiváló szolgáltatások várják a kisebb-nagyobb cégeket. 

Az Árpád híd pesti hídfőjénél már több átadott, BREEAM minősítést kapott, impozáns épület is gazdagítja a budapesti városszövetet és irodapiacot, ahol a globális nagyvállalatok mellett helyet kapott a HubHub Agora közösségi iroda-hálózat legújabb tagja is. Az új coworking központ olyan kreatív teret kínál a bérlői számára, amely nemcsak támogatja a hatékony munkavégzést, de számos közösségi eseménnyel, workshoppal és előadással segíti a kapcsolatépítést, a szervezetfejlesztést, illetve a tapasztalatcserét.

Itt a cégek egymás szomszédságában dolgoznak, így lehetőség nyílik arra, hogy egy támogató ökoszisztémában egymást segítve és inspirálva növekedhessenek.A közösségi iroda tökéletes választás egyéni és csapat alapú munkavégzésre is a Fix Desk rendszerének köszönhetően, illetve a nagyobb cégek számára olyan flexibilis irodatereket biztosít, amely megfelelő választ ad a pandémia okozta kihívásokra is. 

 

A cikk eredetileg az iroda.hu - realista.hu oldalán jelent meg.