hero
Hezitálsz vagy haladsz?
Vezetőfejlesztőként bizonyára nap mint nap szembesülsz azzal, hogy akkor tudsz a képzési piac aktív résztvevője lenni, ha folyamatosan megújulsz, és nem csupán önmagadat fejleszted, hanem proaktív módon képzési palettádat is bővíted az igényeknek megfelelően, újszerű megoldásokat kínálva. Ez nem mindig egyszerű, hiszen hatalmas energiabefektetés a folyamatos megújulás. Mi ehhez kínálunk egy innovatív módszert, amivel szélesítheted hagyományos eszköztáradat. Ha haladó szemléletű vagy, akkor neked ajánljuk kompetenciafejlesztő szoftverünket, a GamiDrive-ot.
TÁMOGATOTT TARTALOM

Egy korszerű és rendhagyó eszköz a fejlesztési palettán

Napjaink folyamatos kihívásai a vállalatokat új gondolkodásmódra, rugalmas és proaktív hozzáállásra késztette, hogy a nehézségek ellenére is fennmaradjanak, de még inkább fejlődjenek. Ez a szemlélet megmutatkozik a vállalati fejlesztéseikben is, hiszen alkalmazkodva az új szituációkhoz leginkább az időszerű megoldásokat és költséghatékony képzési formákat preferálják. 

A GamiDrive erre ad releváns és rendhagyó válaszokat, hiszen mindazt nyújtja, amire ebben permanens változó világban, a viharos körülmények között is eredményeket felmutatni akaró vezetőknek szüksége van.

Ez az online program izgalmas és unikális megoldást ad a fejlődni vágyó résztvevők számára, mivel játékos formában, indián kerettörténetbe ágyazott 15 - a vezetők kompetencia fejlesztésében releváns- témakörben nyújt korszerű és hasznos tudást. Prioritásként a döntést, és annak következményeit gyakorolják a résztvevők egy szimulációs helyzetbe helyezve, valós problémák leképezésén keresztül, tét nélkül. Előnye, hogy azokkal az általános vezetői kihívásokkal találkozhatnak a program résztvevői, amelyekkel a valós életben is. Mivel az eredményről rögtön visszajelzést kapnak, közvetlen pozitív hatással van szemléletmódjukra és viselkedésükre is, ami vezetői munkájukban azonnal érzékelhetővé válik. A begyakorolt megoldásokat a valódi helyzetekben is rutinosan tudják majd alkalmazni. 

A program segít abban, hogy tudatossá váljanak és elmélyüljenek a helyes vezetői szokások, de nem csupán a játékos gyakorlatokon keresztül, hiszen a program része egy letölthető tudásanyag is, hasznos ismeretekkel. 

A GamiDrive nagy előnye, hogy a résztvevők helytől és időtől függetlenül haladhatnak a saját tempójuk szerint, időhatékony megoldást kínálva a kompetenciafejlesztésre. Mivel pedig rendhagyó módon fejleszt, és élményszerű, szívesebben vágnak bele a vezetők. 

A virtuális szoftver önmagában is kimutathatóan hatékony fejlesztő módszer, de kiegészíthető a hagyományos elemekkel: coachinggal vagy tréninggel, reagálva az egyéni igényekre, problémákra. 

Mit nyújt számodra a GamiDrive?

Vezetőfejlesztőként számodra is elérhető a szoftver. Mivel egyedülálló módszere a hazai képzési kínálatnak, ezért színesíti azt, újszerű és izgalmas megoldásokat kínálva. Ha alkalmazkodva a folyamatos kihívásokra megújítanád eszköztárad, költség- és időhatékony megoldást nyújtanál partnervállalataid számára, felhasználóként rendelkezésedre áll. Így változatosabb megoldást tudsz biztosítani ügyfeleidnek. Mivel a programról nagyon pozitív a résztvevői visszajelzés, így általa elégedettségük is fokozható.  

A szoftver létrehozója, a Business Drive azonban együttműködési lehetőséget is kínál, amelynek keretében lehetőséged van arra, hogy viszonteladóként növelve bevételeidet, tovább erősíthesd piaci pozíciódat.

Egy korszerű, és modern eszköz áll a rendelkezésedre, amely díjtalanul kipróbálható. Ha fejlődésre vágysz, ne hezitálj, élj vele: https://businessdrive.hu/partnerprogram/

(x)