Megoldás a béna prezik ellen
Sokszor épphogy befejezzük a prezi összeálíltását, a megjelentetésére már nem fordítunk elég energiát. A Keynote megkönnyíti a dolgunk.

Még ma is elég egyetlen konferenciára elmenni, hogy legalább egy kínos prezentációt végignézhessünk. Hiába ütős a mondanivaló, ha a látvány a kora kilencvenes éveket idézi, vagy a prezentáció kivetítésével történő bénázás elviszi az előadás első öt percét. Ma nincs olyan vállalkozás, amelyik ne használna digitális csatornákat, az ezekben való jártasságot pedig sokan fogják annak a cégnek a kompetenciájával azonosítani, így mindig, minden körülmények között profi benyomást kell kelteni, akár három, akár háromszáz főnek prezentálunk épp.

A Keynote kifejezetten iOS platformokra készült, és nem is hazudtolja meg önmagát abban a tekintetben, hogy hozza az Apple eszközök védjegyévé vált pofonegyszerű és könnyen elsajátítható kezelést. Készíthetünk vele bármilyen prezentációt, sőt, azt megoszthatjuk bármilyen iOS készülékkel, de akár webes felülettel is. Az sem gond, ha az utolsó pillanatban nyúlnánk bele az anyagba, az app ugyanis folyamatosan szinkronizálja a prezentációt a különféle eszközök között, így mindenhol pontosan ugyanaz a változat jelenik meg. Nem új app, viszont folyamatosan csiszolják a tudását, legutóbb tavaly vezették be az iWorks integrációt, azaz egy prezentáción már többen is dolgozhatnak egyszerre. Az alkalmazás csak iOS platformokra érhető el, ára 9,99 dollár.