Egy app, amivel többé nem folyik ki a pénz a kezeid közül
Sok értelme nincs a pénz utáni hajszának, ha nincs bennünk némi tudatosság a pénzügyeinket illetően. Szerencsére, az ehhez vezető első lépésekben segít a Money Lover nevű alkalmazás.

Azt hiszem, nem árulok el nagy zsákbamacskát, ha kijelentem, hogy az önmegvalósítás, mások segítése és egyéb mélyreható okok mellett, mégiscsak főleg azért dolgozunk, hogy pénzt keressünk. Azonban az erőfeszítések mit sem érnek, ha azt vesszük észre, hogy hónapról hónapra élünk, valahova elfolyik mindig a pénz, csak nem tudjuk hova...

Ilyenkor segíthet, ha tudatos pénzkezelési stratégiához tartjuk magunkat. Azaz, kevésbé adjuk át magunkat az impulzív ingereknek, és felelőséggel kezeljük a pénzt. Ebben segít a Money Lover, ami egy faékegyszerűségű pénz management app, mégis egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.

A Money Lover annyit tud, amennyit elvárunk egy ilyen alkalmazástól, se többet, se kevesebbet. Megadhatunk benne többféle pénztárcát (készpénz, bankkártya stb.), amiben vezethetjük az aktuális költségeinket számtalan kategóriába sorolva (bevásárlás, számlák befizetése, ételek és italok, szórakozás stb.). A kategóriákat személyre is szabhatjuk, attól függően, hogy általában mikre költünk. 

Minden hónap végén (de egyéni időintervallum alapján is) láthatjuk összesítve a költéseinket és bevételeinket. Ezeket százalékosan is megjeleníti az alkalmazás, egyszerű és szép grafikonok kíséretében. A riportok segítségével láthatjuk, hol folyik el a pénzünk, mi az, amin lehetne húzni, vagy akár azt is, hogy a bevételeinkhez képest mennyi pénzt költünk. 

A Money Lover letölthető iOs-re és Androidra is! Légy te is pénzügyileg tudatos(abb)!