15 éves a Momentán Társulat
Az imprózás nagyágyúi először 2003 novemberében adták elő azóta is méltán népszerű előadásukat a RögvEstet. Ezen alkalomból a Momentán Társulat tagjai egy közös ünneplésre, valamint egy kis ízelítőre invitálták a partnereiket, barátaikait és a sajtó képviselőit, ahol betekintést engedtek a szórakozáson túl, az improvizációs előadások szervezeten belüli alkalmazásába.

A színházról és az imprózásról többeknek a szórakozás és egy színházban töltött, őszinte nagy nevetésekkel átszőtt este ugrik be. Azonban a Momentán Társulat többet ad puszta jókedvnél.

Színház az egész világ

A társulat improvizációs estjei minden alkalommal a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, így minden este egyedi és megismételhetetlen. Közös bennük a humor, a kreativitás, a személyesség és hogy valódi közösségi élményt nyújtanak. A közösségi élmény azonban nem csak a magánszemélyekként ehet fontos.

Impró tréning vállalatok számára

A Momentán Társulat egyedi megoldások széles palettáját kínálja szervezetek számára. Céges rendezvényeken, játékos előadásokon keresztül adják át a vállalati értékeket és közvetítik a céges üzeneteket.

Az alkalmazott improvizáció a színházi improvizáció elveit, eszközeit, készségeit és szemléletét használja. Egyszerre szórakoztató és hatékony módszer arra, hogy közösséget építsen, kommunikációs készségeket fejlesszen, jó munkahangulatot hozzon létre és kihozza a mindannyiunkban benne rejlő kreativitást.

Céges tréning újragondolva

Ha te is unod a flipchartokat, unalmas ppt-ket és a könyöködön jönnek ki a hagyományos tréningmódszerek, érdemes kipróbálnod a Momentán Társulat tréningjeit. A közösségi élmény, gyakorlati tapasztalat és szemléletbeli változás garantált, ezek után biztosan más szemmel fogsz tekinteni a tréningekre.