Rekordszámú pályázat érkezett a HRKOMM Awardra
Negyedik alkalommal hirdettük meg idén a nagysikerű, HR-es és kommunikációs szakmának szóló versenyünket, melyre ismét rekordszámú nevezés érkezett.

Az idei, újragondolt HRKOMM Award versenyünkre rekordszámú, hajszál híján 150 nevezés érkezett be.

Amellett, hogy az eddigi évek kategóriáit kicsit újragondoltuk, ebben az évben egy új kategória is debütált a versenyen, mely a „A járványhelyzetre adott HR-kommunikációs válasz” nevet viseli. Ide azon cégek jelentkezését vártuk, akik gyorsan és innovatívan tudtak reagálni a járványhelyzetre, és úgy érzik, hogy a HR-területen történt intézkedéseiknek köszönhetően erősödött a munkavállalók lojalitása a korábbiakhoz képest. A téma fokozott aktualitását jelzi, hogy ebbe a kategóriába érkezett a legtöbb nevezés. Toplistás kategóriák voltak még az "Átfogó employer branding" (meglévő és leendő munkavállalónak is), a "Közösségépítő megoldások" és a "Belső kommunikáció békeidőben", illetve a "Kríziskommunikációs megoldások" kategóriái, amelyekre szintén szép számú nevezés érkezett be.

A HRKOMM AWARD szervezője, a HRPWR.hu és az Üzlet és Pszichológia kiadója, a PPH Media azzal a céllal indította el a versenyt, hogy bemutassa a HR-szakma stratégiai jelentőségét, és megismertesse a szakmával a legérdekesebb, leghatékonyabb, legvagányabb megoldásokat. A versenyre 4+1 főkategóriába (HR-tevékenység a leendő munkavállalók felé; HR-tevékenység a meglévő munkavállalók felé; HR Plusz; Tartalomhoz a forma; Különdíj) vártuk a nevezéseket, ezeken belül számos alkategóriában lehetett nevezni.

A zsűri most megkezdi munkáját. A döntőbe jutott pályázatok listája az online zsűrizést követően, október második hetében válik nyilvánossá, közülük a személyes zsűrizés keretében választjuk ki a díjazottakat. Az eredményekre pedig ezt követően, a díjátadón derül majd fény, amely a járványügyhöz igazodva rendhagyó módon, online kerül megrendezésre. További részletek hamarosan: a versennyel, a díjazottakkal és a díjátadóval kapcsolatos friss híreket itt, a HRPWR.hu-n fogjuk folyamatosan közzétenni.

A díjnyertes pályamunkákat az előző évekhez hasonlóan ezúttal is egy workshop keretében fogjuk bemutatni, az ezzel kapcsolatos információkról szintén ezen a felületen értesülhettek majd.

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, további részletekkel hamarosan itt, a HRPWR.hu felületén jelentkezünk!

Támogatók:

A jelöltélmény kategória támogatója a BrandCruiter.

Az Átfogó employer branding stratégia I. és II. kategóriákat támogatja a BrandFizz.

Az Egészségtudatos munkahely kategória támogatója a FitPuli.

A Talentmenedzsment/mentoring program kategória támogatója a PannonWork.

A Motivációs rendszer kategóriát támogatja a VIP Coaching Center.