Idén is díjazzuk a legjobb HR-megoldásokat!
Idén is díjazzuk a legjobbakat! A HRKOMM Award pályázatra várunk minden olyan kommunikációs megoldást, amely HR innovációról szól, vagy munkavállalók és partnerek felé irányult. Idéntől újítás, hogy várunk olyan kommunikációs megoldásokat is, amelyek tenni próbálnak az előítéletek ellen, biztosítva a társadalmi sokszínűséget. Pályázni a 2017. június 30. és 2018. június 30. között, Magyarországon futott kommunikációs megoldásokkal lehet négy kategóriában.

HR innováció kategóriába olyan újító digitális és analóg megoldásokat várunk, amelyek alapvetően változtattak a vállalat HR-kommunikációján és érdemben befolyásolták a cég belső kommunikációs megoldásait, munkafolyamatait.

munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások kategóriába pályázhatóak például az adott cég belső kiadványai, vállalati eseményei, talent management/mentoring megoldások, változásmenedzsment belső kiadványai, motivációs és juttatási rendszer, valamint hatékonyságnövelő megoldások kommunikációja, legergonómikusabb iroda, a legkreatívabb csapatépítés, teljesítményértékelő rendszer vagy egyéb, ezen kategóriákba nem besorolható HR kommunikációs kampány.

partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások kategóriába nevezhetőek toborzási megoldások, CSR tevékenység dolgozói bevonással, külső employer branding kampány, legtalálóbb kampány az Y és Z generáció számára, valamint egyéb, ezen kategóriákba nem besorolható HR kampányok.

Sokszínűség díj kategóriába a fenti három főkategóriába tartozó bármilyen kezdeményezést lehet nevezni, melyek a társadalmi sokszínűséget segítették elő. A kiírók célja, hogy ösztönözzék a kommunikációs és a hr szakma szereplőit az ilyen ügyek mellett való kiállás fontosságára. A kategória támogatója a Nyitottak Vagyunk kezdeményezés. 

Az év HR innovációs megoldásának támogatója a Games for Business, az év munkavállalók felé irányuló - egyéb - kommunikációs megoldásának támogatója az L-Soft, a verseny győztese pedig egy FLIGBY vezetőfejlesztő élménnyel lesz gazdagabb. 

A HRKOMM Award I. (kivéve 2., 7., 10., és 11. kategóriák) és II. főkategória nyertesei (arany, ezüst, bronz) és shortlistesei pontszerzők a Kreatív Pr Toplistán. 

A verseny nevezési határideje augusztus 31. 

A verseny zsűrijének tagjai:

Balaton Anita, Café PR, ügyvezető

Bede Márta, Well PR, ügyvezető

Bőhm Kornél, Spindoc, alapító

Gábor Fanni, Hrpwr, Üzlet & Pszichológia, főszerkesztő

Gellai Imre, Magyar Telekom, HR megoldások igazgató

Kreiter Éva, Dreher Sörgyárak, HR igazgató

Nagy-Józsa Dorottya, Y2Y Business Coaching, alapító

Vándor Ágnes, PPH Media, ügyvezető

Verő Barbara, Nestlé, HR igazgató

Zsűrielnök: Horváth-Magyary Nóra, K&H Csoport, Kommunikációs vezető

További zsűritagok felkérés alatt. 

A versenyről minden információ megtalálható annak microsite-ján, amely ide vagy a képre kattintva érhető el!