10. születésnap az innovatív digitalizáció jegyében
A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunk következő állomásán az "Egyéb partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások" kategória aranyérmesét mutatjuk be.

Az IT Services Hungary munkáltatói márkájának egyik fő eleme az innovatív digitalizáció.

A probléma az volt, hogy a potenciális munkavállalók közül szinte senkinek sem az innováció jutott eszébe, ha a Deutsche Telekom magyar leányvállalatának nevét meghallotta, a legtöbbek szemében az IT Services Hungary még mindig egy help desk vállalatként jelent meg.

Az IT Services Hungary 10. születésnapját nem úgy szerették volna megünnepelni, hogy visszatekintenek az elmúlt 10 évre, hanem pont fordítva: úgy gondolták, inkább nézzünk előre a következő 10 évre, hiszen az sokkal izgalmasabbnak ígérkezik! A 10. születésnappal az ITSH munkáltatói márka innovatív jellegének erősítését tűzték ki célul. Felkértek 10 innovatív gondolkodású fiatalt, hogy válasszanak ki kettőt az ENSZ Globális Céljai közül, és egy intenzív háromnapos együttgondolkodás keretében dolgozzanak ki rájuk egy-egy megoldási javaslatot, amelyeket utána a világszervezet rendelkezésére bocsáthatnak.

A megoldási javaslatokról a fontosabb lapok mind beszámoltak, a 13. kerület polgármestere pedig már be is jelentkezett, hogy a három napos együttgondolkodás keretében kidolgozott okoskereszteződés prototípusa az ő kerületében kerüljön megvalósításra. Az ITSH ezzel megtette az első lépést azon a hosszú úton, amelynek a végén az IT Services Hungary név a remények szerint összeforr az innovatív digitalizációval.

Innét töltheted le a pályázatot bemutató PDF-et!

Letölthető fájlok
Asset 4