hero
2021. december 22. 18:00
3 ingyenes évtervező 2021 lezárásához és a 2022-es év megtervezéséhez
Az év vége mindig remek lehetőséget tartogat arra, hogy összegezzük az élményeinket, átgondoljuk az év legfontosabb történéseit és változásait, valamint reflektáljunk arra is, hogyan csapódtak le bennünk a különféle események. A következő 3 ingyenesen letölthető évrendező és -tervező füzet segítségével inspiráló és gondolatébresztő módon tekinthetünk vissza az elmúlt egy évünkre és készülhetünk fel 2022-re.

Sok szempont alapján oszthatjuk két táborra az embereket. Nincs ez másképp az év végéhez való viszonyulás kapcsán sem. Vannak azok, akik egy év lezárultának nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget, mondván csak az évszám változik, de egyébként minden a megszokott mederben halad majd tovább . És vannak azok, akik az ünnepek közötti időszakot az önreflexióra, a befelé figyelésre, az évben történő események feldolgozására és a következő évre való tudatos felkészülésre igyekeznek használni. 

Ha mi magunk az utóbbi csoportba tartozunk, érdemes az évre és az önmagunkra való reflektáláshoz a következő 3 ingyenesen letölthető évtervezőt használni!

#1 YearCompass: a profi tervező, amivel tudatosan vághatunk neki a jövőnek

kép forrása: https://yearcompass.com/hu/

A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartunk, és mit szeretnénk elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen. A YearCompass csapata évek óta készíti el a rendkívül alapos, gondolatindító és irányított kérdésekkel és gyakorlatokkal teli évlezáró- és tervező füzetét, amelyet a világ több különböző pontján emberek milliói használnak. 

A YearCompass segítségével megünnepelhetjük a sikereinket, tanulhatunk a hibáinkból, és meghatározhatjuk az irányt, amerre haladni szeretnénk. Ehhez csupán néhány csendes órára és a füzetre lesz szükségünk, amely bejárja velünk az elmúlt az egy évünket, és segít abban is, hogy az álmainkat és vágyainkat konkrét célokká alakítsuk.

Töltsd le a YearCompass-t itt!

#2 Inspirációs napló: a színes és kreatív füzet a rugalmas tervezéshez

kép forrása: https://www.urban-eve.hu

A csodálatos illusztrációkkal teli Inspirációs Naplót 10 éve készíti el minden évben Farkas Lívia, az Urban:Eve életmódblog szerzője. A vidám és barátságos munkafüzet segít, hogy fókuszáltan tekintsük át az elmúlt évünket, tudatosan ránézzünk arra, hol tartunk most az életünk különböző területein, és mindezek fényében készítsük elő a 2022-es évünket.

A napló tartalmával nemcsak egyszerű évértékelést tesz lehetővé, hanem izgalmas önismereti utazásként is tekinthetünk rá, valamint segítségével az öngondoskodást is jobban beépíthetjük a mindennapjainkba. A napló design-ját pedig a rendkívül tehetséges Martos Juli, azaz MargaréTalány varázslatos illusztrációi teszik különlegessé.

Töltsd le a Inspirációs naplót itt!

#3 #bucsuzom2021hello2022: az évlezáró évrendező

kép forrása: https://www.bereczkitamara-lifecoach.hu

Bereczki Tamara life coach-ként tudja, hogy egy új év kezdetén mennyire fontos, hogy méltóképpen lezárjuk a mögöttünk hagyott évet, levonjuk a megfelelő tanulságokat és tiszta lappal vágjunk bele a tervezésbe. Ebben nyújt segítséget az általa összeállított évlezáró-évtervező kis füzet, amely a benne található kérdések által segít a visszatekintésben és az előretervezésben.

Számtalan kérdés és szempont mentén vehetjük végig az elmúlt egy évünket, amelyet ezzel a füzettel mintha egy kis időkapszulába is zárnánk. Ezt követően pedig hasonló részletességgel kialakított kategóriák mentén vizualizálhatjuk a következő évünket. 

Töltsd le az Évrendezőt itt!

 Válasszuk ki a számunkra megfelelő tervezőt, és szánjunk néhány órát az elmúlt egy év végiggondolására, és a következő évre vonatkozó terveink megfogalmazására! Tegyünk be kellemes zenét, készítsünk egy forró italt és indulhat is az összegzés!