hirdetés
hirdetés

Coworking

Ezek a legmenőbb közösségi irodák Budapesten

Már korábban írtunk arról, miért érdemes szabadúszóként kilépni a home office nyújtotta kényelemből és kipróbálni a coworking irodákat. Most megmutatjuk, milyen budapesti alternatívák között válogathat az, aki felhagyna a pizsamában való otthoni magányos munkavégzéssel és elköszönne az állandóan nyüzsgő kávézóktól.

#1 KAPTÁR. A belváros szívében található iroda inspiráló környezetében nemcsak dolgozni lehet, hanem ismerkedni is. A tárgyalóban pedig lehetőség van az üzleti megbeszélések lebonyolítására is.

Forrás: kaptarbudapest.hu

#2 LOFFICE. A LOFFICE alapítói honosították meg elsőként Magyarországon a közösségi munkavégzést. Mára már Budapesten három helyszínen lehet beülni a design irodákba, főként startupperek társaságában.

Forrás: lofficecoworking.com

#3 KUBIK. A Jászai Mari téren várja rugalmas bérletekkel a közösségi térben dolgozni vágyókat a KUBIK. Inspiratív hangulatú kutyabarát iroda, saját kávézóval.

Forrás: kubikbudapest.tumblr.com

#4 CoWo. A Deák tér és az Astoria között található design irodában főleg az igazi közösségépítésen van a hangsúly. A közép- és hosszútávú szerződéseket preferálják, így nem kell attól tartanod, hogy valaki lenyúlja az asztalod. Itt igazán azt érezheted, hogy megtaláltad az irodád.

Forrás: cowo.hu

#5 MUSE. Inspiratív design, egyedi terek, zöldfelületek és biciklitároló. A Vígszínháztól nem messze található irodában nemcsak dolgozni, de kapcsolódni és pihenni is lehet. Ha szabadúszóként igazán egyedi irodára vágysz, a muse tökéletes választás.

 

Forrás: musebudapest.com

 A kiemelt kép forrása: musebudapest.com.

Sas Eszter Krisztina, online szerkesztő/újságíró
a szerző cikkei

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés