hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Találj olyan munkát, ami nem szívás!"

Eléggé utálhatod a munkád, ha ilyen videókat nézel napközben

Csuklóból meg tudod mondani, melyik élethelyzetre, melyik Youtube-os fail videó a legjobb? Akkor valószínűleg új munkahelyet kéne keresned – üzeni a Kelly Services új kampánya.

„Találj olyan munkát, ami nem szívás” – ez a Kelly Services új kampányának szlogenje, ehhez pedig készítettek is néhány szpotot, amiben kifejtik, miről ismerszik meg az olyan meló, ami szívás. Vagy legalábbis az a munka, amit a dolgozó nem szeret. Az ilyesmit – az egyébként Magyarországon is működő – munkaerő-közvetítő cég reklámja szerint úgy lehet a legkönnyebben detektálni, ha az ember észreveszi magán, hogy a napja nagy részét mások bénaságát bemutató Youtube videók bámulásával tölti.

A kampány – talán, nem meglepő módon – főleg a videómegosztón fut majd, de lesznek egyéb közösségi médiás és digitális lábai is, amikkel azokat tudják majd elérni, akik épp melóba utaznak, vagy mennek haza az irodából.

Valamint közterületi reklámokat is terveznek, amelyeken ilyen szövegeket lehet majd olvasni: „nem a hétfő a szívás, hanem a munkád” és „felveheted meló közben a fülhallgatódat, hogy kiszűrd a hangját annak, ahogy belül összeomlsz.”

A Kelly alapítója és kreatívigazgatója, Eric Kallman, elmondása szerint az új kampánnyal olyan üzenetet akarnak közvetíteni, aminek hatására az emberek nemcsak elgondolkoznak majd a helyzetükön két fail videó között, hanem valóban tesznek is valamit ellene.

(Innen: AdWeek)

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés