hirdetés
hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

PR-asszisztens nagy tervekkel őszinte céget keres!

A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunkban ezúttal a „Partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldás" kategórián belül a legjobb álláshirdetés ezüstérmes megoldását mutatjuk be.

A Café PR kommunikációs ügynökség meghatározó munkáltatói márkával rendelkezik az ügynökségi piacon, amely tudatos építkezés eredménye. A Café PR szervezeti kultúráját meghatározó értékek a szakértőiség, a szenvedély és a sokszínűség. A Café PR-nél abban hisznek, hogy a munkavállaló és a munkáltató partnerként működik együtt. Ezért kiemelten fontos, hogy a leendő kollégák azonosulni tudjanak értékeikkel és passzoljanak a szervezeti kultúrába, hiszen így érzik ők is jól magukat.

Az előadók (balról jobbra): Bakanek Bianka – Café PR, Mázi Mária – DreamJo.bs

A HR aktivitással a legfontosabb cél az volt, hogy 2017 májusában a betöltetlen asszisztensi pozícióra megtalálják azt a jelöltet, aki a legjobban passzol a Café PR kultúrájába, és aki rendelkezik az általuk csak „Cafés-s attitűdnek” nevezett hozzáállással és tudással. Ezért a hagyományos álláshirdetések helyett olyan kreatív, új típusú hirdetést adtak fel, amelyben a potenciális jelöltek az értékekkel, a szervezeti kultúrával és a valódi csapattal is találkozhattak, nem csak az objektív elvárásokkal.

Erre egy olyan innovatív álláskereső felületen volt lehetőség – a DreamJo.bs.hu nevű új típusú állásportálon – ahol az oldal létrehozói egyedülálló módon arra törekszenek, hogy a cégek a „valódi arcukat” mutassák meg, elhagyva az átlagos, semmitmondó ígéreteket. Itt jelent meg a hirdetés „PR-asszisztens nagy tervekkel” címen, ahol a célszám az volt, hogy minimum 15, a cég által meghatározott kritériumoknak megfelelő jelölt közül tudják kiválasztani az új kollégát.

Innét töltheted le a pályázatot bemutató pdf-et!

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés