hirdetés
hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

PR-asszisztens nagy tervekkel őszinte céget keres!

A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunkban ezúttal a „Partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldás" kategórián belül a legjobb álláshirdetés ezüstérmes megoldását mutatjuk be.

A Café PR kommunikációs ügynökség meghatározó munkáltatói márkával rendelkezik az ügynökségi piacon, amely tudatos építkezés eredménye. A Café PR szervezeti kultúráját meghatározó értékek a szakértőiség, a szenvedély és a sokszínűség. A Café PR-nél abban hisznek, hogy a munkavállaló és a munkáltató partnerként működik együtt. Ezért kiemelten fontos, hogy a leendő kollégák azonosulni tudjanak értékeikkel és passzoljanak a szervezeti kultúrába, hiszen így érzik ők is jól magukat.

Az előadók (balról jobbra): Bakanek Bianka – Café PR, Mázi Mária – DreamJo.bs

A HR aktivitással a legfontosabb cél az volt, hogy 2017 májusában a betöltetlen asszisztensi pozícióra megtalálják azt a jelöltet, aki a legjobban passzol a Café PR kultúrájába, és aki rendelkezik az általuk csak „Cafés-s attitűdnek” nevezett hozzáállással és tudással. Ezért a hagyományos álláshirdetések helyett olyan kreatív, új típusú hirdetést adtak fel, amelyben a potenciális jelöltek az értékekkel, a szervezeti kultúrával és a valódi csapattal is találkozhattak, nem csak az objektív elvárásokkal.

Erre egy olyan innovatív álláskereső felületen volt lehetőség – a DreamJo.bs.hu nevű új típusú állásportálon – ahol az oldal létrehozói egyedülálló módon arra törekszenek, hogy a cégek a „valódi arcukat” mutassák meg, elhagyva az átlagos, semmitmondó ígéreteket. Itt jelent meg a hirdetés „PR-asszisztens nagy tervekkel” címen, ahol a célszám az volt, hogy minimum 15, a cég által meghatározott kritériumoknak megfelelő jelölt közül tudják kiválasztani az új kollégát.

Innét töltheted le a pályázatot bemutató pdf-et!

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés