hirdetés
hirdetés

Füzér Gábor cikkei

#1
2018-01-24 13:41:00

Kommunikációs készség. Kevés olyan gyakran használt, és ezért valamelyest felszínes jelentésű kompetencia létezik, mint ez a készség. Ezerarcú jelenség, amelynek rengeteg formája és leírása létezik, ennek ellenére gyakran mégis definíció nélkül vagy mindössze egyetlen mondatban kifejtve jelenik meg jellemzésekben vagy éppen álláshirdetésekben. Leggyakrabban a beszéddel és a hatékonysággal áll kapcsolatban, de gyakori, hogy a célelérés vagy a helyesség is megjelenik benne.

#2
2017-09-20 10:16:00

Egy vezetőnek fel kell ismernie, hogy munkája során a legfontosabb erőforrása az ember. A kapcsolatok vagy csoportok dinamikája általában már a probléma igazi felmerülése előtt jelzi a veszélyeket.

#3
2017-09-11 14:50:00

A személyiség és tudománya: a személyiségpszichológia, egyike azon területeknek, ahol azt lehet mondani, hogy van új a nap alatt. Az ember öt fő tulajdonságát már régebben megállapították szakemberek, azonban az ezek felméréséhez szükséges tesztek a mai napig változnak, fejlődnek.

#4
2017-09-11 14:33:00

Az emberi lét szükségszerű velejárója a konfliktus. Mindegy, hogy hasznos vagy hátráltató eseményként gondolunk rá, abban megegyezhetünk, hogy mindenki életében bekövetezik, és időről-időre újra felbukkan. Ennek megfelelően a kezelése az egyik legkeresettebb humán kompetencia a céges- és magánéletben. Hogyan tudok jól kijönni egy konfliktusból, miként tudom úgy alakítani az eseményeket, hogy az nekem (is) előnyös legyen?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

hirdetés