hirdetés
hirdetés
hirdetés

pszichológus, tréner, tanácsadó Preiszinger András cikkei

#1
2018-08-10 08:00:00

A vezetők általában alulbecsülik a belső motiváció súlyát, ezért aztán újra és újra a külső jutalmazási módszerekhez folyamodnak. De mi is tulajdonképpen a munkahelyi belső motiváció, milyen alkotórészekből tevődik össze, és milyen hatással bír az egyén és a szervezet szintjén?

#2
2017-11-03 13:00:00

Tegyük fel, hogy van egy cégünk. Vagy egy szervezeti egységünk. Vagy egy vállalkozásunk. Ahhoz, hogy három év múlva is a piacon maradjunk, biztos, hogy újítanunk és fejlesztenünk kell majd. Tervezzük meg, hogyan!

#3
2017-09-13 14:30:00

Az eddigi munkahelyeimen a következőket tapasztaltam a tűzőgép kapcsán: az első, hogy sehol, soha nincs elég tűzőgép. Egyszerűen nincs. A másik, hogy ha van is, az rossz, vagy épp akkor fogyott ki. Mindezek mellett, azért mindenhol létezik egy jó tűzőgép. A tűzőgép. Ami sok lapot is átvisz és fel van töltve. Namost az ilyen tűzőgépnek általában őre van és titkos rejtekhelyeken található. 
Volt, hogy azt gondoltam, az ilyen őrök „olyan emberek”, akik szeretnek kisajátítani dolgokat maguknak. Ismerős? Várjunk csak, ne kövessük el az alapvető attribúciós hibát ilyen könnyen, lehet, hogy más van a dolgok hátterében?

#4
2017-09-11 14:39:00

„Ha megkérdeztem volna az embereket, hogy mit akarnak, azt mondták volna, hogy gyorsabb lovakat.”
/Henry Ford/ Lássunk három szemmeresztő szervezetfejlesztési gyakorlatot!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés