hirdetés
hirdetés

Junior szervezetfejlesztő, coach Herold Lilla cikkei

#1
2021-01-25 08:00:00

Az nem kérdés, hogy a diverzitás témaköre mára már nagy népszerűségnek örvend a csapatok, szervezetek életében, számtalan kutatás készült a sokszínűség erejéről, és arról, hogy milyen pozitív hozadéka van annak, ha egy csapat összetétele különböző, mégsem feltétlenül használják ki az ebben rejlő potenciált a szervezetek tudatosan. Hoztam 4 érvet, ami a csapat sokszínűsége mellett szól. Herold Lilla junior szervezetfejlesztő, coach írása.

#2
2020-11-26 18:00:00

Az információ tengerében úszunk, de sokszor szem elől veszítjük a partot. Mit tudunk ilyenkor tenni? Mély levegőt veszünk, körbe nézünk és felmérjük a környezetünket, kiszűrjük a legfontosabb adatokat, és miután eldöntöttük merre indulunk, 10-20 karcsapásonként ellenőrizzük a kitűzött pontot, hogy biztosítsuk, jó irányba haladunk. A sportban, meditációban, és a mindennapjainkban is ugyan ezt a szelektálást végzi el az agyunk, amikor koncentrálunk. És hogy mit tehetünk, hogyan lehetünk fókuszáltabbak? A következő sorokból kiderül. Herold Lilla, junior szervezetfejlesztő, coach írása.

#3
2020-10-22 15:00:00

Emlékszel még arra, amikor értetlenül hallgattad a felnőtteket a rohanó - őrült? - világról mesélni? Emlékszel, amikor még nem értetted – és talán nem is érdekelt-, hogy pontosan ez mit jelent? Nekem sok-sok évet kellene visszamennem az időben, és Neked? Néha jól esne megpihenni ebben az időszakban, ugye? Ha még nem is találták fel – vagy legalább is én még nem jutottam hozzá – az időgépet, addig is van pár tippünk, hogyan kerülhetsz egy lépéssel közelebb a saját belső békéd megteremtéséhez a káosz idején is. Herold Lilla junior szervezetfejlesztő, coach írása.

#4
2020-07-29 08:00:00

Mindannyian szembesültünk már elutasítással, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi szituációról. Ami biztosan közös bennük, hogy kellemetlen érzés. Íme 5 tipp, hogy hogyan kezeld az ilyen helyzeteket! Herold Lilla junior szervezetfejlesztő, coach írása a Legacy Kft. blogján.

#5
2020-06-16 12:00:00

Már jól ismerjük egymást, én és a stressz, sok időt töltöttünk el együtt az elmúlt évtizedekben. Hogy volt-e pillanat, amikor örökre elbúcsúztam volna tőle? Hát persze! Azonban ez koránt sem ilyen egyszerű. Herold Lilla, junior szervezetfejlesztő, coach írása.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!

hirdetés