hirdetés
hirdetés

Sándor Zsuzsa cikkei

#1
2020-06-22 12:00:00

Politikus ritkán vállalkozik arra, hogy tudományos ismeretterjesztő szakkönyvet írjon. Dorosz Dávid Az idő szorításában című kötete egyszerre olvasmányos és felkavaró: arra keresi a választ, hogyan kerüljük el a globális összeomlást. Drámai adatokkal bizonyítja, hogy az emberiségnek már csak néhány éve van arra, hogy radikális, gyors döntésekkel csökkentse a klímakatasztrófa veszélyét. Hangsúlyozza az egyéni felelősségünket is, és gyakorlati tanácsokat ad a mindennapokhoz. Például a túlfogyasztás csökkentésével nemcsak a természetet óvhatjuk, de egészségesebben, boldogabban is élhetnénk. A szerző geopolitikai elemző, Budapest klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettese, és arról is kérdeztük őt: miként változtatta meg saját életmódját?

#2
2019-12-30 18:00:00

Dr. Márky Ádám, Magyarország első életmódorvostan szakorvosa egykor az ENSZ főtitkára akart lenni, de inkább mentős lett. A gyógyításnál is jobban érdekli a betegségek megelőzése. Szakterülete a vállalatok egészségkultúrájának kialakítása. Úgy véli, a pszichológiai rugalmasság, a mindfulness szupererő lehet a 21. században.

#3
2019-11-21 08:00:00

Horváth Irma többéves európai és ázsiai tanárképzési karrier után, 2014-ben tért vissza Budapestre, és pályát módosított. Ma már nemzetközi szinten jegyzett közösség- és csapatépítő coach, saját vállalkozásában multinacionális cégeknek, startupoknak és nonprofit szervezeteknek teremt bizonságos és szórakoztató teret arra, hogy tartós változásokat érjenek el. Két gyermek édesanyjaként nagykövete a Magyar Mompreneurs (vállalkozó anyukák) közösségének, amelyet idén Women Power-díjjal tüntettek ki.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés