hirdetés
hirdetés
hirdetés

tréner, szakmai fejlesztő Győri-Nádai Réka cikkei

#1
2019-11-29 18:00:00

Mi határozza meg hogy ki vagy valójában? A családi háttered? A szüleid? A barátaid? A munkád? A külsőd? Sokan úgy gondolják, hogy az önismeret, önbizalom, magabiztosság alapvető személyiségjegyek: vagy rendelkezünk velük, vagy próbálkozásaink ellenére is elérhetetlenek maradnak a számunkra.

#2
2019-11-29 08:00:00

Az emberek többsége vágyik rá, hogy akárcsak a magánéletében, a munkahelyén is jó kapcsolatokat ápoljon, szeressék és megbecsüljék a körülötte lévő emberek. Azt azonban kevesen tudatosítják, hogy a társas kapcsolódásaink milyen nagymértékben függnek a kommunikációs stílusunktól, hisz ez meghatározza a rólunk kialakult első benyomást, önérvényesítésünk sikerességét vagy társadalmi megítélésünket.

#3
2019-08-12 15:00:00

Bár számos vállalat hisz az elsőre gazdaságosnak és kényelmesnek tűnő open officerendszerben, az ott dolgozók a legtöbb esetben egyáltalán nem kedvelik ezt a formát (az Offiseven 2018-as felmérése szerint a magyar munkavállalóknak mindössze 5%-a választaná munkahelyéül). De miért is van ez?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

hirdetés