hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dallos Zoltán cikkei

#1
2019-08-13 12:00:00

Sokan álmodoznak arról, hogy kilépnek az alkalmazotti létből, és a saját útjukat járják. A vállalkozás azonban hullámhegyek és -völgyek sorozata, és vannak, akik már az elején feladják, mások menet közben akadnak el. Pedig megéri kitartani: ezzel az életmóddal azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és minden reggel lelkesen vethetjük bele magunkat a munkába. Aki előre tisztában van azzal, milyen kátyúkat kell kikerülni, az nagyobb eséllyel ér célba.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés