hirdetés
hirdetés

karrier coach Kormos Lilla cikkei

#1
2019-11-13 08:00:00

Számos olyan negatív séma létezik, amelyek gyakran megjelennek munkahelyi környezetben is – akár saját magunkban, akár kollégáink, főnökünk viselkedésében is felfedezhetjük őket. Ezeknek a sémáknak a megismerése segíthet jobban megérteni saját működésünket, problémáink okát, illetve a minket körülvevő embereket is jobban megérthetjük, így jobb kapcsolatokat tudunk majd kialakítani velük. Az alábbiakban a behódolás sémáról lesz szó. A kudarcra ítéltség és az önfeláldozás sémával korábbi cikkeinkben foglalkoztunk. Kormos Lilla karriercoach vendégcikke.

#2
2019-07-26 15:00:00

Az alábbi kérdések segítenek, hogy eldöntsd, a karrierváltás-e a te utad. Nincs más dolgod, mint alaposan végiggondolni őket, és őszintén válaszolni rájuk. Kormos Lilla, karrier coach írása.

#3
2019-07-15 08:00:00

Számos olyan negatív séma létezik, amelyek gyakran megjelennek munkahelyi környezetben is – akár saját magunkban, akár kollégáink, főnökünk viselkedésében is felfedezhetjük őket. Ezeknek a sémáknak a megismerése segíthet jobban megérteni saját működésünket, problémáink okát, illetve a minket körülvevő embereket is jobban megérthetjük, így jobb kapcsolatokat tudunk majd kialakítani velük. A kudarcra ítéltség sémával korábbi cikkünkben foglalkoztunk, az alábbiakban az önfeláldozás sémáról lesz szó. Kormos Lilla karrier coach vendégcikke.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés