hirdetés
hirdetés
hirdetés

az Ipsos Customer Experience osztályának kutatója, az EMagnet (Employee Magnet) adatalapú HR támogató csomag termékfejlesztő csapatának tagja Dr. Geszler Nikolett cikkei

#1
2019-06-11 15:00:00

Mindannyiunkat foglalkoztató téma a munkavállalói elköteleződés receptje. A home office, távmunka, rugalmas munkaidő az utóbbi időben kulcsszavaknak számítanak a kérdésben – de a dolog azért korántsem ennyire egyszerű. Az Ipsos szakértője, dr. Geszler Nikolett egy cikksorozat keretében foglalkozik a munkahelyi rugalmasság pozitív és negatív hatásaival. Ezúttal azt tárgyalja, vajon tényleg kizárólag maguk a munkavállalók-e saját munka-magánélet egyensúlyuk kovácsai; mi motiválja őket abban, hogy még több munkára használják fel a rugalmasságot; és hogy hol húzódik a felelőssége mindebben az ügynevezett mohó szervezeteknek. A cikksorozat korábbi részét itt olvashatjátok.

#2
2019-05-23 15:00:00

Home office, távmunka, rugalmas munkaidő… a munkavállalói elégedettség növelésének jól ismert szervezeti eszközei. De vajon tényleg ennyire egyszerű és univerzális a munkavállalói elköteleződés receptje? És miből ered, hogy egyesek autonómiaként élik meg a rugalmasságot, míg mások a munkavállalók kizsákmányolásának eszközeként tekintenek rá? Dr. Geszler Nikolett, az Ipsos szakértője a munkahelyi rugalmasság pozitív és negatív hatásait tekinti át.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés