hirdetés
hirdetés
hirdetés

közgazdász, álláskeresési tanácsadó Bóné Ágnes cikkei

#1
2019-07-11 17:00:00

A kutatások szerint az emberek 80%-a nem szereti a munkáját, de mégsem mernek váltani. Azért, hogy eltarthassák a gyerekeiket, kijöjjenek a fizetésükből vagy egy bizonyos életszínvonalon éljenek, néha a munka örömével, a boldogságukkal és az elégedettségükkel kell fizetniük. Mégis milyen áldozatokat követel, ha valaki egy olyan munkában ragad, amely nem tölti el élvezettel? Miért fontos szembenéznünk a félelmeinkkel és nekivágni az álláskeresésnek, ha nem érezzük jól magunkat a munkahelyünkön?

#2
2019-05-15 18:00:00

A gazdasági válságok okozta károk nem múlnak el nyomtalanul. A legfrissebb kutatások szerint pedig olyan nyomot hagynak emberek millióin, amelynek mértéke minden eddigi elképzelést felülmúl. Ha ugyanis valaki egy gazdasági válság idején lép ki a munkaerőpiacra, akkor az hosszú távú negatív hatást gyakorol a szakmai pályafutására. Jóval kevesebbet keres, mint a fellendülés idején végzett társai és ezek a különbségek évtizedekig fennmaradnak.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés