hirdetés
hirdetés

Szervezetfejlesztő, tréner, coach Nyakas Kitti cikkei

#1
2020-03-06 12:00:00

Szervezetekkel, csapatokkal, egyénekkel dolgozva visszatérő eleme a munkánknak, hogy beleütközünk a bizalom kérdéskörébe, azaz abba, hogy nincs. Hogyan lehet ezen változtatni? És hol érdemes elkezdeni a munkát? Nyakas Kitti szervezetfejlesztő, tréner, coach írása a Legacy Kft. blogján.

#2
2020-01-20 08:00:00

A Tréner-Tanácsadó-Facilitátor – vagy ahogy mi hívjuk, TTF – képzésen az egyik legforróbb téma az ellenálláskezelés szokott lenni. Ez az, amitől mindenki tart. Hogyan fogom kezelni, ha valaki befeszül? Mit mondjak, ha nem akarják megcsinálni a feladatot? Mit kezdjek a saját érzéseimmel? Mi lesz, ha rosszul reagálom le a helyzetet? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel a tanulócsoportokban. Persze, nemcsak tréningeken, hanem bármilyen csoportos helyzetben találkozhatunk ellenállással, legyen szó egy megbeszélés, egy projekt, vagy egy csapat vezetéséről. Nyakas Kitti, szervezetfejlesztő, tréner, coach a Legacy Kft. blogján megjelent írása. 

#3
2019-10-24 12:00:00

Mindig izgalmas szakmai feladat, amikor vezetői csapatokat kísérünk abban a folyamatban, hogy jövőképüket, küldetésüket, értékeiket megfogalmazzák, vagy az anyavállalattól kapott irányelveket magukra értelmezzék, alakítsák. Teszik ezt abban a hitben, hogy így hozzájárulnak a szervezeti kultúra jobbá / át- / újra formálásához. Nyakas Kitti, szervezetfejlesztő, tréner, coach, Legacy Kft. oldalán megjelent cikke.

#4
2019-07-22 08:00:00

Hogy mi a játszma? Kommunikációs aknamező, ahol – ha nem vagy elég éber – könnyen ráléphetsz egy elásott reakció bombára, amit aztán nehéz lesz kínos érzések és kisebb-nagyobb lelki sérülések nélkül megúszni, és ez nyomot hagyhat a későbbi kommunikációs helyzeteken, akadályozva a harmonikus együttműködés lehetőségét. Nyakas Kitti szervezetfejlesztő, tréner, coach, a Legacy Blog szerzőjének cikke.

#5
2019-05-27 18:00:00

Most, hogy mindenki a Trónok harca évadzárás lázában ég, érdemes egy pillantást vetni arra, milyen vezetési stílusok jelentek meg a sorozatban. Ehhez az elemzéshez a Daniel Goleman-féle 6 vezetési stílust veszem alapul, amit 2000-ben publikált kutatása alapján dolgozott ki, az EQ kompetenciákra alapozva.

#6
2019-04-02 08:00:00

Az utóbbi hónapokban sokféle helyzetben szembesültem a saját és mások tökéletlenségével, kudarcaival, hibáival, és az arra adott változatos reakciókkal. Éppen ezért mások és saját magam megnyugtatása érdekében készítettem egy listát arról, hogy miért jó tökéletlennek lenni. Nyakas Kitti, a Legacy Blog szerzőjének hasznos gondolatai.

#7
2019-02-12 08:00:00

Frissen kinevezett vezetők számára az egyik markáns változás, hogy az operatív, szakmai feladatok és a people management aránya elbillen az emberekkel való foglalkozás felé. Hogy ez tartogathat kihívást? Persze, többeknek is – írja a Legacy Blog szakértője.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés