hirdetés
hirdetés

Szervezetfejlesztő, tréner, coach Nyíri Gabriella cikkei

#1
2020-09-29 08:00:00

Nem sikerült? Meg kell próbálni újra! Logikusnak tűnik, mégsem mindegy, hogy hogyan csináljátok: előre mentek, vagy csak körbe-körbe? Nyíri Gabriella, szervezetfejlesztő, tréner, coach írása a Legacy Kft. blogján.

#2
2020-08-18 08:00:00

A vezetőfejlesztés gondolata gyakran akkor merül fel valaki kapcsán, amikor kihívásai támadnak a szerepe betöltésével: kinevezéskor vagy ha csak egyszerűen nem jól működik. Pedig ennél sokkal több van a dologban! Íme 3 ok, amiért sikeres vezetőként is érdemes dolgoznod az eszköztárad bővítésén! Nyíri Gabriella, szervezetfejlesztő, tréner, coach írása.

#3
2020-07-08 08:00:00

Van egy mondat, amit ha eleget mondogatsz magadnak, meggátolhat abban, hogy sikeresen töltsd be a számodra fontos szerepeket: vezető, fejlesztő szakember, szülő. Mi ez a mondat, és hogyan működik? Nyíri Gabriella szervezetfejlesztő, tréner, coach írása.

#4
2020-04-16 08:00:00

A jelenlegi helyzetben a vezetőknek válságkezelő üzemmódban kell reagálniuk a rövidtávú kihívásokra, miközben rajta tartják a figyelmet a hosszútávú, stratégiai célokon. A feladat nagy, de megugorható! A kulcs, hogy tudod-e jól használni a csapatodban lévő tudást és tehetséget. Jöjjön 4 tipp a hogyanhoz! Nyíri Gabriella szervezetfejlesztő, tréner, coach írása.

#5
2020-02-05 15:00:00

Vannak, akik áhítják, sőt a karrierjük elengedhetetlen következő állomásának tekintik, mások bizonytalanabbak, vagy egyenesen tartanak tőle. Akármelyik csoportba is tartozol, egy biztos: egy vezetői kinevezés olyan változás, amit csak kellő tudatossággal lehet sikeresen meglépni. Mi mindenre érdemes odafigyelned? Nyíri Gabriella, szervezetfejlesztő, tréner, coach a Legacy Kft. blogján megjelent írása.

#6
2019-11-19 15:00:00

Veled is előfordult már, hogy amikor csatlakoztál egy csapathoz, hirtelen az az érzésed támadt, hogy egy rakás UFO közé keveredtél? Vagy éppen ellenkezőleg, úgy tűnt, hogy valami egészen idillibe csöppentél? Min múlik, hogy milyen elvárásokkal érkezik valaki egy új csapatba? És miért fontos ez neked vezetőként? Nyíri Gabriella, szervezetfejlesztő, tréner, coach a Legacy Kft. blogján megjelent írása.

#7
2019-09-23 12:00:00

A kabaréjelenetek alapfelállása, hogy van valami, amit többféleképpen lehet érteni vagy amiről pont az nem tud, akit leginkább érint. Ebből persze jó kis bonyodalom lesz, amin remekül szórakozik a közönség. Az azonban már koránt sem olyan vicces, amikor az ember maga is a kabaré szereplőjévé válik egy-egy szervezet keretei közt dolgozva. Mi az a gyakran elfelejtett lépés, ami segít elkerülni a zűröket a szervezeti kommunikációban? Nyíri Gabriella, szervezetfejlesztő, a Legacy Kft. szakértőjének cikke.

#8
2019-06-21 12:00:00

Egy ideig nagy sikerrel terjedt a LinkedInen egy idézet, ami arról szólt, hogy az emberek nem munkaköröket, hanem rossz főnököket hagynak ott. Aztán a szövegben a rossz főnök helyére a mérgező szervezeti kultúra lépett, és ehhez a gondolathoz is könnyen kapcsolódtak az emberek. Vajon min - vagy még inkább kin - múlik, hogy milyen lesz a légkör egy csapatban? Nyíri Gabriella szervezetfejlesztő, a Legacy blog szerzőjének cikke.

#9
2019-03-25 18:00:00

Az agilitásról sokaknak kapásból a szoftverfejlesztés ugrik be annak ellenére, hogy maga a szemléletmód ennél jóval szélesebb körben alkalmazható. Az mindenesetre biztos, hogy az agilis működést a munkahelyeken, szervezeti keretek között keressük. Pedig az otthonok falai közt, a családi működésben is gyakran tetten érhető. Ismerd meg az agilis családokat! – írja a Legacy Blog.

#10
2019-02-05 15:00:00

A fejlesztőprogramok előkészítése során apróságnak tűnik, hogy milyen helyszínt választunk. Azonban még egy egyszerűbb fejlesztési beavatkozás esetében sem mindig könnyű jól dönteni, ha pedig valami összetettebben gondolkozunk, már egy sor dologra kell odafigyelni. A Legacy Blog öszeszedte, hogy a helyszín kiválasztásakor milyen praktikus szempontokat érdemes figyelembe venni, és hogy mi van a praktikumon túl.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés