hirdetés
hirdetés

Márton Szilárd cikkei

#1
2019-01-25 08:00:00

A technológiai forradalom korszakában élünk, és manapság egyre többször merül fel a kérdés, hogy a jelenleg alkalmazott szociális rendszer meg tud-e birkózni azzal a forgatókönyvvel, hogy az automatizálás és a robotok térnyerése miatt az emberek nagy része tartósan munka nélkül maradhat. A gyártási és szolgáltatási munkakörök automatizálása jelenleg is zajlik. Nap mint nap vesznek át tőlünk egyre komplexebb feladatokat a robotok és az algoritmusok. Sokan még most sem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mondván „hogy ez engem úgy sem érint”, pedig több tanulmány is arra figyelmeztet, hogy a következő évtizedben milliók fogják elveszíteni munkájukat az automatizálás és robotizáció térnyerése révén.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés