hirdetés
hirdetés

motivációtérképezési szakértő és oktató Czagler Zsuzsa cikkei

#1
2020-03-23 08:00:00

A motivációtérképezési tapasztalatok alapján gyors tippek a járványhelyzet demotivációs hatásának kivédésére. 

#2
2019-04-23 12:00:00

Gyakori vélemény, hogy a répa motiválja a nyulakat úgy általában. De szerintem ez nem magyarázza meg a húsvéti nyúl viselkedését.  Ezért motivációtérképezési szempontból igyekeztem kitalálni, vajon mi lehet a mozgatórugója, hogy minden évben húsvéti tojással jelenik meg a színen.

#3
2018-11-27 08:00:00

Egyszer elvittem egy külföldi vendéget egy nagyon elegáns Duna-parti hajóétterembe. Az étterem ételei kiválóak voltak, a pincérek udvariasak, segítőkészek. Vendégem maximálisan elégedett volt, aztán kiment a mosdóba. És teljesen felvillanyozva jött vissza: olyan dunai panoráma látvány fogadta, hogy évekig ezt emlegette utána. Egy másik vendég egy másik nívós helyen a hasonlóan kiváló vacsora után már a mosdó ajtajából kifordulva azt mondta, hogy ide inkább ne jöjjünk máskor.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés