hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dippold Ádám cikkei

#1
2019-03-13 12:36:00

Miért is fontos odafigyelni arra, hogy minden munkavállalónk a neki megfelelő, igazságos jutalmazásban részesüljön? A világhírű főemlőskutató, Frans de Waal és kollégái az igazságérzet kifejlődését kutatták, ehhez pedig azt vizsgálták, hogy hogyan reagálnak a közönséges csuklyásmajmok, ha alulfizetik őket.  Dippold Ádám cikke eredetileg a Qubiten jelent meg.

#2
2018-10-31 15:00:00

Közismert történet, amikor Tom Sawyer azzal veszi rá a kis pajtásait a kerítésmeszelésre, hogy elhiteti velük, micsoda móka ezzel foglalkozni. Hamarosan mindenki tülekedni kezd, és a döglött patkánytól kezdve az almán keresztül mindenféle javakkal fizetnek be a munkára, Tom meg röhög a markába. A Quibit összeszedte, mire kell mindenképp odafigyelni, ha gamificationt alkalmazunk – ugyanis a játékosítás nem csak játék és mese, és nagy károkat is okozhatunk azzal, ha rosszul csináljuk.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés