hirdetés
hirdetés
hirdetés

Talent & Community Ambassador, MP Solutions Ltd. Szendrei Irina cikkei

#1
2018-05-16 15:04:00

Mire gondolunk, ha meghalljuk azt a kifejezést, hogy "munkahelyi diverzitás"? Női fejlesztőkre és középkorú juniorokra? Esetleg az ugrik be, hogy a pozitív megkülöböztetéssel a többieket diszkrimináljuk? Vagy hogy jó-jó, felvesszük, de mi lesz azután, hogyan fog együttműködni a sokszínű csapat? ...Ideje tisztáznunk, mit is jelent a diverzitás a valóságban. Szendrei Irina Talent & Community Ambassador gondolatait olvashatjuk.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Business to business kommunikációs verseny, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Workshop Content+Marketing Award kiemelkedő kampányainak bemutatására szeptember 12-én.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés