hirdetés
hirdetés
hirdetés

Simon Andrea cikkei

#1
2018-08-16 18:00:00

„Ezt egy életen át kell játszani” – tartják a függőségről, legyen szó bármilyen szerről: munkáról, sportról, alkoholról, sorozatnézésről stb. Jobbik eset, ha a környezet figyelmezteti a függőt, hogy nincs jelen az életében, rosszabbik, amikor reggel egy árokban ébred. Mitől függ, hogy mitől függünk? Dr. Petke Zsolttal, a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályának vezető főorvosával beszélgettünk.

#2
2018-07-17 17:00:00

Intézetis kölyökből lett nemzetközileg elismert restaurátor-asztalos. Marcaliban felújította a menthetetlennek tartott kórházlépcsőt, Versailles-ban helyrepofozta a Napkirály parkettáját, készített trónszéket Ferenc pápának, bölcsőt az angol királyi családnak, munkásságáért 2011-ben Magyar Örökség-, tavaly pedig Pro Architectura díjat kapott. 2000 óta szervez táborokat a hozzá hasonló sorsú árva cigány gyerekeknek, akiket a kitörésre bíztat. Ami szinte csak a mesében létezik…. Rostás Árpád-interjú.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

hirdetés