hirdetés
hirdetés
hirdetés

Simon Andrea cikkei

#1
2018-08-16 18:00:00

„Ezt egy életen át kell játszani” – tartják a függőségről, legyen szó bármilyen szerről: munkáról, sportról, alkoholról, sorozatnézésről stb. Jobbik eset, ha a környezet figyelmezteti a függőt, hogy nincs jelen az életében, rosszabbik, amikor reggel egy árokban ébred. Mitől függ, hogy mitől függünk? Dr. Petke Zsolttal, a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályának vezető főorvosával beszélgettünk.

#2
2018-07-17 17:00:00

Intézetis kölyökből lett nemzetközileg elismert restaurátor-asztalos. Marcaliban felújította a menthetetlennek tartott kórházlépcsőt, Versailles-ban helyrepofozta a Napkirály parkettáját, készített trónszéket Ferenc pápának, bölcsőt az angol királyi családnak, munkásságáért 2011-ben Magyar Örökség-, tavaly pedig Pro Architectura díjat kapott. 2000 óta szervez táborokat a hozzá hasonló sorsú árva cigány gyerekeknek, akiket a kitörésre bíztat. Ami szinte csak a mesében létezik…. Rostás Árpád-interjú.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés