hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Parrish & Crawler International szakmai igazgatója Nagy Andrea cikkei

#1
2018-07-12 12:00:00

Hogy egészen pontosan mikor vált mainstreammé a rohanás, azt nem tudnánk megmondani. De, hogy azzá vált, abban biztosak vagyunk. Hihetetlen elszántsággal nyomjuk a „mennyiséget” és rohanunk. – mondja Nagy Andrea, fejlesztő szakember.

#2
2018-05-23 15:00:00

Mert mi így szoktuk. Ismerősen cseng? Az, amit gondolunk nem megingathatatlan tény, pusztán egy vélemény. Még akkor is, ha ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. Azonban a megszokott régiből, sosem fog új születni.

#3
2018-04-26 12:00:00

Focimeccset már biztosan láttál, de mi lenne, ha ezúttal nem sportrajongói, hanem üzleti szemmel néznéd? Eheti szakértőnk is így tett, és a focimeccsek dinamikájára alapozva kidolgozott egy önfejlesztési módszert, hogy mi legyünk a legjobb játékosok az üzleti élet pályáján!

#4
2018-04-12 18:00:00

Sok aktuális trend támogatja a mindennapi tempónk fokozását. Az online világ hozta újdonságok feloldották a munka és a magánélet határait. Újra és újra próbálkozunk a párhuzamos feladatvégzéssel. Hiába tudjuk pontosan, hogy a napi tizen órás munkaidő nem fenntartható, mégis folyamatosan túlórázunk. Mindez pedig összességében, ahelyett, hogy pozitívan hatna eredményeinkre, egyszerűen rontja a hatékonyságot… Mégis rohanunk tovább a semmibe vezető úton.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

A Kreatív szaklap ismét meghirdette a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Részletes program hamarosan! SAVE THE DATE: 2018. november 15.

hirdetés