hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Parrish & Crawler International szakmai igazgatója Nagy Andrea cikkei

#1
2018-10-25 15:00:00

Ez a cikk egy feloldhatatlan helyzetről szól. Amit mégis fel kell oldanod, ha működő céget akarsz.

#2
2018-07-12 12:00:00

Hogy egészen pontosan mikor vált mainstreammé a rohanás, azt nem tudnánk megmondani. De, hogy azzá vált, abban biztosak vagyunk. Hihetetlen elszántsággal nyomjuk a „mennyiséget” és rohanunk. – mondja Nagy Andrea, fejlesztő szakember.

#3
2018-05-23 15:00:00

Mert mi így szoktuk. Ismerősen cseng? Az, amit gondolunk nem megingathatatlan tény, pusztán egy vélemény. Még akkor is, ha ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. Azonban a megszokott régiből, sosem fog új születni.

#4
2018-04-26 12:00:00

Focimeccset már biztosan láttál, de mi lenne, ha ezúttal nem sportrajongói, hanem üzleti szemmel néznéd? Eheti szakértőnk is így tett, és a focimeccsek dinamikájára alapozva kidolgozott egy önfejlesztési módszert, hogy mi legyünk a legjobb játékosok az üzleti élet pályáján!

#5
2018-04-12 18:00:00

Sok aktuális trend támogatja a mindennapi tempónk fokozását. Az online világ hozta újdonságok feloldották a munka és a magánélet határait. Újra és újra próbálkozunk a párhuzamos feladatvégzéssel. Hiába tudjuk pontosan, hogy a napi tizen órás munkaidő nem fenntartható, mégis folyamatosan túlórázunk. Mindez pedig összességében, ahelyett, hogy pozitívan hatna eredményeinkre, egyszerűen rontja a hatékonyságot… Mégis rohanunk tovább a semmibe vezető úton.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés