hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jakus Vivien cikkei

#1
2018-05-16 08:00:00

Amikor úgy bő 5 évvel ezelőtt először láttam az „Y” generáció egyedi tulajdonságairól egy előadást, még egész érdekesnek tűnt a téma. Egy kedves barátom, aki akkor gyakornokként dolgozott mellettem is jelen volt, és már akkor sértőnek tartotta a sok általánosítást, és lázadt a beskatulyázó összefoglaló ellen. Annyira külön világként írta le az akkori prezentáció az „Y”-osokat, hogy évekbe került, míg rájöttem, hogy én is az vagyok, legalábbis születési dátumom szerint biztosan.

#2
2018-04-09 18:22:00

„Van egy barátnőm, nevezzük Zsuzsinak:” középvezetőként érte az örömteli hír, hogy babát vár… Az alábbi cikkben Jakus Vivien (Chief People Officer, Person Group) gondolatait olvashatjuk a gyermekvállalás miatti pályamódosításról, a „családbarát” cégek problémás hozzáállásáról, releváns kutatási eredményekről és a megoldásról – amelyet szokás szerint ezúttal is a dobozon kívül érdemes keresnünk.

#3
2018-03-21 18:00:00

Nagyon fiatalon ismertem meg a „job-hopping” fogalmát. Amikor fejvadászként megkezdtem a pályafutásomat, talán ez volt az egyik első lecke. „Ha valaki az önéletrajza szerint gyakran váltott céget, akkor őt kellemetlen részletességgel kell kifaggatni minden váltásáról, mert azzal az emberrel valami baj van.”

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés