hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jakus Vivien cikkei

#1
2018-05-16 08:00:00

Amikor úgy bő 5 évvel ezelőtt először láttam az „Y” generáció egyedi tulajdonságairól egy előadást, még egész érdekesnek tűnt a téma. Egy kedves barátom, aki akkor gyakornokként dolgozott mellettem is jelen volt, és már akkor sértőnek tartotta a sok általánosítást, és lázadt a beskatulyázó összefoglaló ellen. Annyira külön világként írta le az akkori prezentáció az „Y”-osokat, hogy évekbe került, míg rájöttem, hogy én is az vagyok, legalábbis születési dátumom szerint biztosan.

#2
2018-04-09 18:22:00

„Van egy barátnőm, nevezzük Zsuzsinak:” középvezetőként érte az örömteli hír, hogy babát vár… Az alábbi cikkben Jakus Vivien (Chief People Officer, Person Group) gondolatait olvashatjuk a gyermekvállalás miatti pályamódosításról, a „családbarát” cégek problémás hozzáállásáról, releváns kutatási eredményekről és a megoldásról – amelyet szokás szerint ezúttal is a dobozon kívül érdemes keresnünk.

#3
2018-03-21 18:00:00

Nagyon fiatalon ismertem meg a „job-hopping” fogalmát. Amikor fejvadászként megkezdtem a pályafutásomat, talán ez volt az egyik első lecke. „Ha valaki az önéletrajza szerint gyakran váltott céget, akkor őt kellemetlen részletességgel kell kifaggatni minden váltásáról, mert azzal az emberrel valami baj van.”

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

hirdetés