hirdetés
hirdetés
hirdetés

SentiOne Vida Eszter cikkei

#1
2018-12-12 15:00:00

Az ajándékozás öröme, csapatszellem, meleg fények, és minden, ami szép. De mi húzodik vajon a  Facebook vagy Instagram képbe fagyott meghitt pillanatai mögött? Ezernyi, talán nem is annyira meghitt élmény. A SentiOne legújabb social listening kutatása most erre kereste a választ.

#2
2018-03-19 08:00:00

Kevés olyan céges aktivitás van, amely vágyat ébreszt az online megosztásra – munkavállalói szemszögből is. A csapatépítő programok, céges tréningek és kirándulások ugyanakkor pontosan ilyenek! Egyrészt hatékonyan építik az egységes cégidentitást, másrészt erősítik az összetartozás élményét, ráadásul vonzó képet mutatnak a vállalatról. Plusz könnyen hashtagelhetők, amit a munkavállalók ki is használnak. De mit szervezzünk, és hova vigyük őket, hogy ezt kérés nélkül megtegyék?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés