hirdetés
hirdetés

Üzlet és Pszichológia cikkei

#1
2017-12-18 12:00:00

Két izraeli vállalkozó szerint az emberi szem, fül, agy és szív használata elavult interjútechnika már, és a tesztelés kora is lejárt. A személyiség mélyebb dimenzióit és a rejtett szándékokat a mesterséges intelligenciánál jobban senki nem tudja felfedni. 

#2
2017-12-14 08:00:00

Öt hr-vezetőnek tettük fel ugyanazt az öt kérdést, arra kérve őket, hogy röviden, lényegre törően írják meg a válaszaikat. Mindenkinek ajánljuk a következő öt miniinterjút, aki kiválasztással foglalkozik, vagy valaha még tervez állásra pályázni. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés