hirdetés
hirdetés

vállalati pszichológus, coach Szirtes Hajnalka cikkei

#1
2019-01-29 08:02:00

Önbizalom kérdés a karrier? Biztos, hogy csak azért maradunk egy cégnél, mert annnyira szeretjük? És nem azért, mert nem merünk kilépni?

#2
2018-10-17 12:36:00

A Spark Institute izgalmas és inspiráló Data driven HR estjének harmadik felszólalója Marc Coleman volt, a világ legnagyobb HR tech konferenciájának, az UNLEASH-nek a CEO-ja, akinek a neve mára összeforrt a munka, a HR és a HR tech jövőjével. Az est másik két előadásáról szóló beszámolónk ide (Frankó Csuba Dea) és ide (Bodonyi Dániel) kattintva olvasható.

#3
2018-10-16 08:00:00

Data driven HR címmel a Spark Institute egy izgalmas és inspiráló estet szervezett. Bodonyi Dániel előadásában a gyakorlatra helyezte a fókuszt: közelebbről arra, hogyan lehet okosan használni a HR analytics eredményeit. Beszélt többek közt a mérhető ösztönző faktorokról, a megtartásról, a személyre szabott munkavállalói élményekről, és még "digitális útravalót" is adott.

#4
2018-10-15 08:00:00

Data driven HR címmel a Spark Institute egy izgalmas és inspiráló estet szervezett. A három előadó közül elsőként Frankó Csuba Dea arról a transzformációról beszélt, ami az üzleti világban zajlik, beleértve a szervezetek és ezen belül is a munkaerőpiacok átalakulását.

#5
2018-10-04 18:30:00

Életünk során számos olyan döntési helyzetbe kerülünk, amikor ki kell jelölni magunknak az irányt, és pontosan kell tudnunk, hogy mely tevékenység motivál bennünket. Erre a döntésre sor kerülhet a tanulmányok befejezésekor is, de a többségnek általában később jön az ihlet. Az alábbi eszköz egy kis segítséget nyújt az önismeret elmélyítésében, erősségeink megtalálásában, ami utat mutathat a számunkra legjobb szakmai megoldás felé.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Szerkesztőségi, független vagy márkázott podcastok, videók, dokusorozatok versenye.

hirdetés