hirdetés
hirdetés
hirdetés

csapatfejlesztő, facilitátor, coach Horváth Irma cikkei

#1
2018-10-09 12:00:00

Az önismeret kicsit olyan, mint egy végtelen óceánon hajózni ha nincs egy pár bója, ahol le lehet horgonyozni, akkor ijesztően nagy feladatnak tűnhet. Az itt következő gyakorlat segít jobban megismerni az utat, amelyet már bejártunk, és tudatosítani, hogy mi a következő állomás.

#2
2018-10-08 08:00:00

Megakadt; egy helyben toporog; továbblép; megadja a kezdő lökést; nekiugrik. Feltűnt, hogy amikor a körülöttem lévők a problémáikról beszélnek, milyen gyakran használnak mozgással kapcsolatos kifejezéseket. És mintha a megfogalmazásban már ott is rejlene a megoldás csírája: amikor mozogsz, hirtelen új perspektívából látsz rá a téged foglalkoztató kérdésekre.

#3
2018-10-05 16:40:00

Egyre több kutatás támasztja alá, hogy a kreativitás nem egy pár különleges ember kiváltsága, hanem bárki képessé válhat új megoldások kigondolására. Ennek kulcsa a percepcióban rejlik, ami Gregory Berns agykutató szerint szoros összefüggésben áll a kreativitással. Akkor tudunk új megközelítésből látni dolgokat, és igazán eredeti alternatívákkal előállni, ha rávesszük az agyunkat, hogy újrarendezze a rendelkezésére álló információkat.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés