hirdetés
hirdetés

Főszerkesztő, Üzlet és Pszichológia - hrpwr.hu Gábor Fanni cikkei

#1
2020-04-15 12:00:00

Világkörkép rovatunkban külföldön élő HR-szakembereket kérdezünk arról, hogy őket személy szerint hogyan érinti az aktuális helyzet, és hogyan látják, merre mozdul a munkaerőpiac. A sorozat második szereplője Beck Petra, az izraeli UpstarHR társtulajdonosa, akinek elsősorban a startup-IT piacra van rálátása. 

#2
2020-04-14 11:33:00

Szőke Ildikó, az Európai Központi Bank Talent Management területének vezetője egyik video callból a másikba esik be. Rengeteg a feladata, ami egyrészt a járványhelyzet miatti pluszfeladatokból fakad, másrészt abból is, hogy minden folyamatot újra kellett gondolni és a működtetést az új helyzethez igazítani.

#3
2020-03-26 11:00:00

Lassan két hete feje tetejére állt a világ, se vezető, se munkavállaló nem tudja, mire számíthat, mégis a legbizonytalanabb helyzetben kell egy vezetőnek a leginkább helytállnia. Mik legyenek most a prioritások számára? Interjú Végh József kriminálpszichológus túsztárgyalóval, akinek a stresszes helyzetek menedzselése a rutinfeladatok közé tartozik.

#4
2019-08-15 12:00:00

Ülök Vendler Balázzsal szemben, aki elhivatott, sportos, sikeres üzletember, és nehezen tudom elképzelni, milyen lehetett, amikor még közel százkilósan élte az elkényelmesedett, szakmailag kiégett, kertvárosi apukák életét. Aztán egyszer csak gondolt egyet.

#5
2019-06-14 12:00:00

A londoni SuccesConnect HR-konferenciára érkezve tíz percet áll a repülőgép, ahogy a pilóta mondja: „munkaerőhiány miatt”. Nem tudjuk, hogy pillanatnyi munkakörbeosztási problémáról volt-e szó, vagy az izzasztó munkaerőhiány még az angol metropoliszt is ennyire érzékenyen érinti-e, mindenesetre a probléma létezik, méghozzá világszinten. Az SAP pedig a technológia, a HR és némileg a pszichológia kombinációjával igyekszik válaszokat találni erre.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

hirdetés