hirdetés
hirdetés
hirdetés

etológus dr. Kubinyi Enikő cikkei

#1
2017-12-27 08:00:00

Egy vezető célja az, hogy az innen-onnan összeverődött munkatársakból sikeres, ütőképes közösséget kovácsoljon. Érdemes számolnia azzal, hogy csapatának tagjai tudattalan csatornákon keresztül érzelmi és viselkedési kapcsolatban állnak egymással. 

#2
2017-10-24 10:35:00

„Ti választottatok vezérnek, hát most tegyétek, amit mondok.” Ralph született vezéregyéniség, a lakatlan szigetre vetődött fiútársaság végül mégis kis híján megöli William Golding regényében, A Legyek Urában...

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés