hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagy-Józsa Dorottya cikkei

#1
2018-12-12 12:00:00

Ha az Y generáció valós - generációs, nem életkori! - igényeire akarunk reagálni cégként, ehhez minél hamarabb meg kell értenünk, hogyan is működik ez a generáció, és meg kell előznünk őket. Nagy-Józsa Dorottya Y generációs coach, az Y2Y Coaching Blog szerzője első kézből írja meg, mi kell az Y generációsoknak - és mi nem.

#2
2018-11-07 15:00:00

Jelöltélmény, vagy candidate experience - talán 2-3 éve gyűrűzött be a hazai köztudatba. Meglepő módon ez a kifejezés pont azt takarja, amit jelent. Hogyan lehet a munkavállaló, a JELÖLT nálunk, a kiválasztási folyamatban szerzett tapasztalatait élményszinten tartani. Az Y2Y Coaching blog szerzője a fogalom egy másfajta megközelítését mutatja be.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés