hirdetés
hirdetés

Csőzik Rita cikkei

#1
2020-05-12 08:00:00

Légy sikeres! Találd meg önmagad! Valósítsd meg az álmaidat! Mintha minden kizárólag a teljesítményről szólna, a képességek, a lehetőségek kiaknázásáról, kellő tudatosságról és küzdeni akarásról. De miért fontos mindez? Miért sarkallja az egyik embert a siker elérése, míg a másikat a kudarc elkerülése? Egyáltalán van-e összefüggés a gyermekkori nevelés és a felnőttkori teljesítménymotiváció jellegzetességei között?

#2
2018-05-18 18:00:00

Mindenkivel előfordult már, hogy egy-egy emailes vagy csetes üzenetváltása hirtelen indulatokba csapott át, és azon kapta magát, hogy idegesen válaszolgat, miközben nem látja a másikat, nem hallja a leírt szavak mögötti hangsúlyt, csupán következtetni tud rá. Miért lehetséges az, hogy másképp dekódoljuk az írásos üzeneteket? Miért könnyebb konfliktusba keveredni ilyen módon? Mire figyeljünk, miközben indulattal írunk levelet?

#3
2017-10-03 07:00:00

Ha valakit gyermekkorában sok kudarc és negatív behatás ér, akkor feltehetően félni fog attól, hogy ismét nevetségessé válik. Mindenki úgy születik, hogy kíváncsi és nyitott a világra, ám ezt az alapattitűdöt ápolni kell, különben könnyen elillan.

 

#4
2017-09-21 12:08:00

Adott egy feladat, ami egyikünknek örömteli kihívást jelent, míg másikunkat egy merő szorongás árasztja el, ha erre gondol. Tipikus gondolatokon keresztül mutatjuk be a sikerorientált vs. kudarckerülő személyiség jellemzőit. Ön melyik csoportba tartozik inkább?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés