hirdetés
hirdetés

Juhász Zsófia cikkei

#1
2018-01-15 17:39:00

„Sok döntéshozó a nehéz, bonyolult körülményekkel is remekül boldogul. Imádják a vihart, mert kihozza belőlük a legtöbbet. Nyomás alatt futják csúcsformájukat, és különféle képességekről tehetnek tanúbizonyságot. Ugyanakkor biztosan ők sem találják szórakoztatónak az állandó magas hullámokat. Álmatlan éjszakákat okozhat nekik, megizzaszthatja a homlokukat és sarokba szoríthatja őket. Belső hozzáállásuk segítségével mégis mindig megtalálják a megküzdési stratégiákat, amelyekkel a válságokat lehetőségekké alakíthatják, és a tanúsított ellenállás révén felébresztik magukban a szunnyadó erőket.” (Részlet a könyvből.) Az ilyen erőforrásokkal rendelkező vezetőket és személyeket nevezzük reziliensnek.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés