hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szabados Andrea cikkei

#1
2018-01-19 12:00:00

„Célozd meg a Holdat! Még ha el is hibázod, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown író)

„Rendkívül fontos, hogy legyenek nagy célok és azon belül részcélok napokra lebontva. Én így élem az életemet.”

Hosszú Katinka

#2
2018-01-11 16:29:00

Az üzleti sikerhez nem elegendő a szakértelem a mai VUCA (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous, azaz változékony, bizonytalan, komplex, zavaros) világban. Egyéni és vállalati szinten is szükség van arra a bizonyos pluszra a kreatív megoldásokhoz, ennek felszínre kerülését pedig tudatosan is előidézhetjük.

#3
2017-12-20 15:05:00

Novak Djokovic, a világhírű teniszcsillag olyan videót tett közzé, amelyen épp fülsértően hamisan hegedül. Az aláírás ez volt: „a családom biztos boldog, hogy a teniszt választottam a hegedülés helyett.” Az emberek nagy része azonban nem találja meg ilyen egyértelműen az útját, mint Djoko. Hogyan tudjuk kideríteni, mi az, amiben igazán tehetségesek vagyunk?

#4
2017-12-12 16:07:00

Életünkben számtalan döntési helyzetbe kerülünk: az ebédmenü kiválasztásától az autóvásárlásig, a nyaralás úti céljának megálmodásától a munkahelyváltásig, a munkatársak kiválasztásától a vállalkozás bezárásáig sokféle szituáció adódik, amikor nehéz döntést kell hoznunk. Döntéseink folyamatát és eredményét nagymértékben befolyásolja személyes attitűdünk: az, hogy korábbi tapasztalataink és személyiségjegyeink alapján milyen szemüveggel nézzük a világot.

#5
2017-11-21 08:00:00

Belső játszmáink mindennapi teljesítményünket és jó közérzetünket teszik kockára. A játszmák mérséklése, a pozitív irányú változás kiegyensúlyozottabb életet és ezzel jobb teljesítményt eredményez. A régóta rögzült szokásokat, hiedelmeket azonban nem lehet egy csapásra megszüntetni, különösen nem önállóan. Mit nyújthat mégis az öncoaching? Ha tudatosabban és felelősségteljesebben gondolkodunk saját belső működésünkről, őszintén tükörbe nézünk, azzal egy határozott lépést teszünk a változás felé.

#6
2017-10-12 10:30:00

Ügyfeleim is gyakran számolnak be olyan élethelyzetről, amikor azt érzik, nem jó irányba halad az életük. Ez természetes belső folyamat napjaink változékony világában. Vajon hogyan tudunk az ilyen holtpontokon önerőből túljutni? Mit tehetünk, ha úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés